Aceste sunt amintiri ce nu pot fi sterse. Acum nu trebuie sa stai sa te gandesti la asta. Imi amintesc ca am trecut prin ceva asemanator. Iti recomand sa privesti lucrurile in mod inteligent, incearca sa il saluti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat iar cand faci asta priveste-l drept in ochi si fii plin de incredere. Iar dupa vezi-ti de treaba ta si alaturate prietenilor tai. Daca aduce in discutie momentul desi nu cred, poate doar daca este mai nesimtit, incearca sa glumesti sa nu pari afectat de moment. Si stai linistit e doar o chestie banala, pe care o poti privi ca pe o lectie. Problemele ne maturizeaza.
Sper sa te ajute ceea ce am spus!
Pa pa!
Te-as sfatuii sa-i spui dirigintei, mai ales ca s-a intamplat in clasa, in timpul cand erai la scoala.
Daca nu iei nici o actiune acum sa-i spui invatatoarei/dirigintei, ala va scapa si data viitoare iar te bate, ca stie ca nu-i spui doamnei.
S-ar pute aca data viitaore sa-ti rupa vreo coasta sau cine stie, vreun muschi de pe fata si atunci ramai pe veci cu fata stricata.
La asmenea copii care te ataca, bat, nu trebuei sa stai sa primesti, imediat spune-i dirigintei sau parintilor, sa vina la scoala sa discute cu copilul asta.
Copii astia trebuiesc opriti, fiindca fac mult rau tuturor. Azi te plangi tu de el, maine un alt copil si daca se iau masuri din timp si primeste mustrare, la a doua repetitie poate primii nota mica, la a 3-a poate fii dat afar din scoala.
Da, poți să combini cele două răspunsuri de mai jos: una să uiți de problema și să nu mai bagi in seama, una ii sa ii spui dirigintei. Daca ii spui dirigintei băiatul ăla o sa se liniștească sigur. De atunci nu il mai baga in seama