Aa, pai asa spune. ei, nu o sa iti taie tot, poate o sa iti depuncteze putin, depinde si de corector, nu iti face asa mari probleme Dar nu iti va anula tot subiectul, cu siguranta
Nu se ia. Iti cerea nuvela, nuvela trebuia sa scrii. Sau Ion, ca presupun ca ai fost pe profil real. Daca ai scris altceva decat in cerinta nu iti puncteaza nimic. Imi pare rau.
Am scris din nuvela moara cu noroc dar din prostie in loc de nuvela am scris romanul moara cu noroc..am facut despre personajul ghita
Dupa caracterizarea de acasa din carte as putea spune ca e foarte buna...singura problema e la ca la inceputul esului am spus ca e roman si la final la fel... daca as reusi sa iau macar vreo 10-20 puncte ar fi perfect.
Probabil isi va da si corectorul seama de emotii, adica cred ca si el e constient si nu te va taxa foarte mult pe asta, 14 puncte sigur le primesti pentru continut si etc, stai fara grija
Succes si la urmatoarele probe!
Degeaba isi da corectorul seama daca nu se prevede acest lucru in barem. Nu se risca sa fie luat la raspundere pentru un copil necunoscut iar daca celalat profesor nu puncteaza, va fi diferenta mare si se va examina situatia iar profesorul care puncteaza va fi tras la raspundere.
Nu risca, intr-adevar, dar in barem nu spune nicaieri ca ii va taia tot daca a scris "roman" in loc de "nuvela" iar continutul in rest a fost bun Altele sunt cerintele din barem
Aa, pai asa spune. ei, nu o sa iti taie tot, poate o sa iti depuncteze putin, depinde si de corector, nu iti face asa mari probleme Dar nu iti va anula tot subiectul, cu siguranta
Daca iti cerea nuvela, trebuia sa dezvolti o nuvela.
Nu vreau sa stiu negativist dar se taie tot.
Am scris din nuvela moara cu noroc dar din prostie in loc de nuvela am scris romanul moara cu noroc