Pai.eu asa stiu si asa mi-au zis toti profesorii.
Normal ce ai facut tu e furt! Deci profesorul respectiv poate solicita sa ti se scada nota la purtare.si daca ai luat 1 este fiindca se considera ca nu ai stiut nimic, profesorul nu stie cat ai copiat deci iti da nota 1 si se considera ca nu ai rezolvat nimic!
Dar copiatul e furt.si iti zic eu din cate stiu, se poate scade nota la purtare.
Da nota 1 e pentru copiat sau soptit.
Dar poate nu ti'a trecut, poate a fost doar un avertisment.
Si nota la purtare nu ti'o scade.
@drAn3 Ce te intereseaza pe tine daca promovez nazismul.DA.Si sunt multi pe youtube care fac asta.si app ai vazut ce note am, eu stiu totul despre nazism.am copiat pentru. ca era test neanuntat.heil hitler
@drAn3 cretinule, romanii au fost aliati cu germania(antonescu) si stii de ce il divinizesc pe Hitler? Pentru ca el ura evreii si tiganii.Si eu urasc tiganii. Mi-e scarba de ei.Am la scoala si ii urasc din tot sufletul. Dasta il divinizesc pe Hitler.Si apropo ai citit Mein Kamf( si eu) ai vazut ce a scris acolo.Si app e interzis sa faci semne naziste si svastica.eu nu am facut
Pe coperta interioara a catalogului scrie:Notele se trec de la 10 la 1. Daca ai fost si indisciplinat cu profesoara este posibil sa iti scada nota la purtare. Funda?
Din pacate se poate sa tio treaca. Si colega mea a primit 1 la istorie anul trecut pentru suflat. Acum depinde de profesor daca o trece sau nu...
Depinde daca vrea, daca iti e diriginta poate dar spune-i toti sa nu il puna nici pe unu ca te vei jura ca nu mai copii si daca nu ii convingi pe colegi sa nu til puna nici tie nici ceiluilalt.
Profesorii in Romania sunt niste comunisti ordinari.Noua ne dadea cu linia peste palma. Mie imi dadea diriga 9, 49 in teza, altora la dedea 2-3 puncte in plus, asa ca sa treaca, noroc cu mami care venea cu pachetelul pentru diriga.
Si app., meinführerdanyblabla sper ca nu te asociezi cu hitler sau regimul nazist, daca copiezi la istorie si te si prinde, sunt sigur ca nu stii nimic despre nsdap hitler si ideiile lui. deci vezi cum faci sa aflii mai repede si poate iti schimbi parerea, daca stateai in germania si apareai pe vreun forum cu nickul ala era politia la usa ta in nici 5 min.
Hitler e mort, mai toti care au avut direct deaface cu nazistii au murit, poate mai traiesc cativa din hitler-jugend, dar se distanteaza toti de trecutul lor. Tu esti un pusti handicapat, nu stii ce faci, daca sunt cativa pe youtube care fac asta trebuie sa faci si tu sau ce? In berlin sac neo-nazisti mars, si cand se anunta se strange jumate de oras si blocheaza strazile ca sa ii impiedice sa faca vreun pas.
Idolul tau e un neamt care ura strainii, a omorat milioane de oameni, i-a urat si omorat si pe romani. Eu am citit Mein Kampf, sunt mai mult sau mai putin la curent cu actiunile partidului npd, eu stau in berlin. Si sunt anti. Pe tine ce dracu te impinge sa sa-l venerezi pe el? Poate cu timpul o sa te prinzi ca esti un pusti handicapat.
bafta.
Buna @David_2599.Te pot intreba cv? Colegul tau care a primit 1 a ramas corijent? Si eu am patit o azi, mi-a dat un test la engleza si din 10 cuvinte nu am facut niciunul corect sau ma rog, sa zicem ca 1 primesc, iar din officiu nu avem punct.Acm intrebarea mea ar fi:Colegul tau a ramas corijent cu acel 1?
Dc sa nuse treaca? si cu 1 sau 2 tot medie mica o sa iti iasa. ia sa vad(de cruiozitate):9+6+1=16impartit la 3 5si ceva, medie de trekere, dar dc trebuie sa copiezi, nu e mai bine sa faci testul pe ceea ce sti u? si nu ti se scade medie la purtare pentru copiat, se trece nota mica.
Da se poate trece in catalog! si chestia cu nota la purtare depinde de diriga! daca nut e prea are la inima, iti poate scade media dar daca este mai pasiva[ca diriga mea]poate nu iti da![apropo nu stiu dar diriga mea este pasiva si oricum mia scazut un punct la purtare pentru ca l-am batut pe unu de eu dat sangele pe n-ar ai grija! eu sper sa nu iti scada media!
Succes! funda?
Si la noi s-a intamplat! Ia pus nota colegului meu in catalog.Nu ia scazut nota la purtare.Si tot la istorie era.