Salut. Ai dreptate este in interesul lor. Din cate am inteles, dupa ce se termina circul asta cu competentele digitale, orale si asa mai departe, se trage o linie.Si atunci verifica,camerele. Toate astea se intampla inainte de probele scrise, pentru ca daca pici la o competenta de-asta, nu poti sa intri in cele scrise(cred ca stiai deja asta). Sau o sa intri in probele scrise, si daca le iei cu nota de trecere, nu o sa-ti primesti diploma de BAC.Pentru le-ai picat pe cele digitale, o sa trebuiasca sa le repeti. Sper ca te-am ajutat.
Eu cand am dat anul trecut proba la TIC i-am spus aluia de langa mine toate rezolvarile si ghici. A luat avansat.
Asa ca, don`t worry
Eu iti spun sa te relaxezi. Doar daca n-ai un ghinion urias cu comisia de evaluare, altfel n-o sa patesti nimic. Chestiile astea sunt trecute putin cu vederea in Romania, la competente vorbind, iar camerele au multe unghiuri moarte in salile de clasa. Stai linistit ca n-ai ce pati. Concentreaza-te pe probele ce urmeaza acum.
Multumesc mult pentru toate raspunsurile si pentru sustinere! Imi ramane doar sa sper ca o sa fie cineva orb pentru mine sau ca inregistrarea o sa fie ingropata :X! BAFTA VOUAAA
Anonim1447799 întreabă: