E posibil să iei maxim sau nu, depinde de cum ai formulat, de modul de exprimare. Aici și la partea a 2-a intervine subiectivismul, din păcate, în corectare. Ce înseamnă asta? De exemplu dacă citește înainte o lucrare slabă și apoi a ta, care e mai bună, automat corectorul va face o comparație (uite, asta e mai bună!) și poate va da sutimi în plus. Dacă în schimb, înainte are o lucrare extraordinară iar apoi urmează a ta, ar putea zice „pare mai slabă" și te depunctează. În afară de limita de rânduri și folosirea corectă a construcțiilor argumentării, rămâne la decizia profului dacă exprimarea, formularea și alte aspecte ce nu țin de reguli fixe sunt punctate și modul în care se face acest punctaj.
Eu cred că ai să iei minim 6
Dar totuși, ce ai făcut la prima parte de ai numai 20 sutimi?
La Subiectul I nu am facut cerinta unde se cerea "Rolul verbelor la imperfect " sincer.nu am auzit de asa ceva de cand sunt in scoala.si la faza cu "Selectează două secvențe din text care conturează dimensiunea spațială a imaginarului poetic." cand am vazut dimensiunea, m-am gandit ca trebuie sa selectez ceva din text care arata MIC SAU MARE, asa ca am gasit in text "ziduri cu ferestre mici" si "om inalt " ....am crezut ca astea arata dimensiunea... la ala cu rolul verbelor la imperfect am observat ca majoritatea verbelor sunt la trecut, asa ca mi-am zis asta-i imperfectu, si am zis ceva de genu, rolul lor este de a creea legatura trecut prezent, sau ceva de genu.
Lasă că va fi bine! Iei mai mult de 20 sutimi! Baftă pe mai departe! :*
Oh doamne! Emotiile astea! ! Multumesc mult pentru tot !
Oke merci de impresie , insa sunt satul de din astia care isi dau cu parerea sa se afle in treaba, eu am pus o intrebare serioasa ^_^.
"stim ca starurile rock deseori ajung prin spitale in coma alcoolica sau mor din supradoza "
doar starurile rock fac asta? )))
starurile pop si hip-hop sunt mai drogate ca rockerii
Ai dreptate, exemplul care l-am dat sunt eu, eu vreau sa ajung in coma, si imi place rocku!
Si inca ceva, am luat 30 puncte, adica maxim pe textul ala argumentativ!
Felicitări.
Multumesc :3
Nu stiu ce sa-ti zic, nu sunt in masura de altfel, dar stiu atat ca daca la partea a IIIa nu ai scris doua pagini in cap nu se ia deloc in considerare
Sa speram ca mi se puncteaza... Mama lui de bac.
Ti se va puncta cate putin pe ici, pe colo, iar apoi daca ai nota ce se apropie de trecere o sa iti mareasca corectorii cu 50 sutimi, sau chiar mai mult, depinde de noroc. Bafta la urmatoarele probe!
Ana3ana întreabă:
macandcheese întreabă: