| MisterKat a întrebat:

Bacalaureatul Francofon este obligatoriu pentru elevii de la clasele de bilingv franceza? eu sunt la un liceu bilingv francez din Brasov si diriginta mea a spus ca e obligatoriu de anul acesta. Mie mi se parea corect ca la inscriere in clasa a 9-a sa ne spuna cum o sa dam bacalaureatul... Nu cred ca aia de la Ministerul Educatiei au hotarat asa intr-o noapte ca acum sa dam bacalureatul francez obligatoriu, pana la urma nu ne foloseste decat daca studiem in Franta, unde cheltuielile pe luna ajung la vreo 1000-1500 Euro, si daca vrei sa ta angajezi, strainii ne privesc pe noi destul de rau si putine sanse cred ca o sa am sa imi gasesc un job pe acolo...

PS.astept parerea voastra.happy

Răspuns Câştigător
| Zoombe3 a răspuns:

Verisoara mea a terminat liceul anul trecut in Targu Mures la clasa de franceza si a dat bacul la Spaniola.
Nu stiu ce sa zic, oricum, daca intr-adevar asa este, mi se pare o idiotenie din partea lor.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca diriginta ta stie cel mai bine. E adevarat ca era preferabil sa va spuna la inscriere, dar nu vad nici o tragedie in a da doua bacalaureate. Asta te va ajuta sa fii mai bine pregatit, nu trebuie sa conteze undeva, conteaza pentru tine si pregatirea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt a 12a si dau bacul francez si diriga ne-a spus ca nu e obigatoriu...doar ca ar fi bine sa-l damhee hee big grin si cred ca nu ai ce prierde... happy take care si nu faceti ca mine sa va apukti cu doua saptamani d invatat pentru baclaughing