Trebuie sa fii prezenta ca sa intrii in bac. Se face de fata cu vreo 2 profesori si in spate vor fi alti elevi/colegi din scoala ta in ordine alfabetica. Ai timp sa scrii sa sa te gandesti pana vine randul tau.
Bacu conteaza pentru cei invechiti in creier. Chestia aia nu-ti ofera un servici bine platit nici femei pe tava, interlopii si parlamentarii cu 4 clase va fura pe toti cu bacu scos deci tot prostii o duc mai bine in viata
Nu contează la nimic după dar trebuie să le ai date.
e de față cu comisia de profesori și încă 3-4 elevi în ordine alfabetică în clasă ca „martori" și care își pregătesc subiectul până zic ceilalți
Mai sppuneam unei colege: Oralele sunt obligatorii - cel puțin prezența. No stress, te prezinți și treci!
Buna! Personal nu cred ca conteaza si nici nu reflecta ceea ce stii tu. Te poti emotiona si incurca foarte usor, ceea ce inseamna ca reflecta fix nimic. Nu te stresa cu probele astea. Eu cand am sustinut probele a fost de fata si cu alti colegi. Ai un timp sa iti scrii pe foaie rezolvarea cerintelor apoi esti strigat si spui rezolvarea. Bafta!