Anul trecut cand am dat testarile unice si eu am pus 1. 2. 3. si pe unele le-am incercuit (1) (2) cum ai spus si tu si nu mi-a scazut sau anulat nimic. Sper sa nu se fii schimbat regulile si sistemul la examenele de anul asta. Oricum, noroc si nota mare la examene!
Pf... noua ni s-a spus sa nu facem nimic nimic pe foaie... totu' sa taiem cu o linie dreapta. sa nu incercuim, sa nu facem nimic!
profesorii care te'au asistat nu ai zis nimic?
cred ca o sa se considere semn, nu stiu ce sa zic.
eu ti'am spus ce mi-au zis si mie profesorii.
daca se considera semn o sa mai dai examenu' inca odata la a doua repartitie. (din cate stiu )
dar sper sa nu fie nevoie
si app. daca ai nevoie de barem
http://subiecte2011.edu.ro/Evaluare_Nationala/
Stai linistit.Nu stiu care mai este sistemul acum dar pe vremea tezelor unice un coleg(nebunul clasei) a si desenat pe coala ba mai mult la sfarsit a scris,, va rog frumos sa imi puneti un 5" si nu a fost anulata lucrarea.Acum nu pot promite nimic, sper sa nu aveti probleme...
Pai si eu am facut la fel sper ca nu totusi:-s cred ca am facut mai multi asa
Daca este considerat semn, clar ti-l anuleaza.
Eu spun sa nu te alarmezi, multa lume noteaza exercitiile in felul asta. roaga-te sa nu ti-l considere semn.
Pai profesorii care v-au supravegheat v-au spus cum sa scrieti ca daca nu atunci poti spune ca nu ai stiut, iar daca ai stiut nu stiu, poate depinde ce profesori nimeresti la corectat succces!
daniellllaaaa întreabă: