| Flav a întrebat:

Banuiesc ca multi din voi stiu urmatoarea melodie. Daca nu, rog s-o ascultati. Si pentru. cei ce displac acest tip de muzica, rog sa aiba rabdare si sa asculte versurile pana la capat :
http://www.trilulilu.ro/djalexyno/2e23bf35591603
Oare cate povesti de astea exista? Oare nu e o dovada ca tineretul a ajuns asa cum e?

24 răspunsuri:
| Flav explică:

Hmmm rap bubulino
Poftim, pentru tine, inca una : http://www.trilulilu.ro/ella_april2/22d3cfc2c6f0cd;;)

| Flav explică:

Annda, stiu melodia...''vad copiii de alta data cand ma uit pe geam, dar nu-s ei, si locurile in care ne-am jucat s-au schimbat, parca as fi in alt cartier, ce ciudat ''hee hee. Am tot albumul lui, toate melodiile as indrazni sa spun de Nimeni Altu', l-am ascultat foarte mult intr-un timp.hee hee

| Flav explică:

Sorine, o stiu laughing. Dar din cate stiu, parca nu se chema neoficial. E din Braila baiatul din cate imi aduc aminte.winking

cami
| cami a răspuns:

Flav, cata realitate... Atat am avut de spus.

cami
| cami a răspuns:

Asa se intampla... clasa 9`a, liceu, deja incepem sa devenim "smecheri", chiulim... suntem zmei, dar. incotro?

nony
| nony a răspuns:

Exact genul celor de la Bug Mafia in urma cu 10 ani.Rap adevarat, una din povestile din Bucuresti.

| Leea1234 a răspuns:

Un adevar trist!
eu am stat 18 ani in pantelimon, si acolo am auzit si vazut multe!
am avut un coleg de liceu (micutu)pe care l-am cunoscut inainte si dupa ce a inceput sa cosume droguri...imi era mila de el, dar mai tare pentru ca el stia ca nu e bine, dar imi spunea:"andrutza nu pot sa le las!"
dar el tot timpul sfatuia pe cei curiosi sa incerce sa nu o faca!
sper ca melodia asta sa de-a de gandit "amatorilor", sa fie o lectie de viata!

| BUBULINA a răspuns:

Aoleuu
groaznic. o poveste cu un sf tragic
dar nu toate sunt la fel...
uni reusesc sa se lase la timp

| BUBULINA a răspuns:

Flav e hip-hop sau rep?

| BUBULINA a răspuns:

Ms flav esti foarte dragut big hug
sincer aduce a hip-hop
mersi pentru piesa

| Ellena a răspuns:

Da o stiu de ceva timp... din pacate sunt astfel de cazuriwinking.si nu putine...straight face

| kayan a răspuns:

Foarte bun nimeni altul... recomand si guess who, spike, zale...

| cristina93 a răspuns:

winking numa dau in vant dupa gen, dar ai spus macar sa ascultam si asa am facut, si stii ce? imi place...tragic, dar e ceva ce nu multi cantareti fac.

| annda a răspuns:

Mai Flav eu cred ca tu asculti cam acelasi gen de muzica ca si mine. Uite inca una care e foarte adevarata : http://www.trilulilu.ro/ym_demon/be0f49d4a5fe41

Si acum sa raspund la ce-ai intrebat. Sunt sigura ca e plina tara de povesti asemantoare, cel putin unde locuiesc eu cam in fiecare luna ori il prinde pe unu ori moare. Am ajuns unde suntem din cauza lumii in care traim, cei cu bani incearca sa vada cum e iar cei care traiesc de azi pe maine incearca sa uite de probleme si uite asa ne ducem toti.

| annda a răspuns:

Nu ma indoiam de asta Flav. big grin

| sorin a răspuns:

Ador melodia asta, si sa stii are perfecta dreptate.

| sorin a răspuns:

Da e din braila cel care o cante asa se "numeste" Neoficial.winking

| viki a răspuns:

Mereu plang cand ascult melodia asta.cryingcrying

Răspuns utilizator avertizat
| Livianananana a răspuns:

Sincer nu am mai ascultat-o dar imi place acum?|

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
cu povesti de astea e plina romania.
Darmai departe ma abtin de la comentarii. happy