Buna, da desigur ca se considera o problema, unii care verifica lucrarile pot sa verifice doar cit este indicat in conditie, eii bine cel putin asa ne-au spus profii noua, dar cine stie
Da! Este o problema.Pentru ca ti se puncteaza pentru incadrarea in pagina, si sa respecti timpul si spatiul indicat.
Deci, daca cerinta este: Faceti o compunere imaginativa de 20-30 de randuri.Prin urmare, tu n-ai voie sa depasesti acest spatiu.Mult succes!
Dacă depăşeşti limita maximă cu un rând s-au două, nu se întâmplă nimic. Dacă depăşeşti cu prea mult, nu e prea bine.
Daca scrii cateva cuvinte in plus nu e nimic, dar incearca sa nu scrii mai mult deoarece nu vei i punctata si pierzi timp.
Salut! Nu, nu este! Si eu am maine examen si am intrebat mai multe persoane si a zis ca nu e problema daca depasim, ideea e sa nu scriem mai putin!
Da, este o problema pentru ca daca depasesti limita pe care ei ti-o impun, atunci ei o sa creada ca nu poti sa te incadrezi intr-un spatiu delimitat si-ti vor scadea din punctaj!
De ce dezinformati in halul asta.In general nu sut probleme.In cel mai rau caz pierzi 0.40 daca ai depasit limitele la ambele compuneri.Incadrarea in limitele de spatiu e doar 0.20 la fiecare compunere deci stai linistita si nuascuta tot ce se spune pe net.Verifica si un barem/subect sa vezi cat se puncteaza.Succes maine!
Mi se pare ca ai voie sa depasesti limita de spatiu fara sa ti se scada din punctaj cu cca 10% din nr. de randuri indicat. Adica, daca de exemplu ai de scris o compunere de 15 randuri, ai voie sa depasesti cu aproximativ 1, 5 randuri. Este mult mai grav sa nu termini incheierea decat sa depasesti limita cu 2 randuri.
Sjhxjcks întreabă: