Uite-la aici pe Dorian Popa, alias VerginicăVacăGrasă :))
https://www.tpu.ro/utilizator/oziw
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/......ps?/images
Nimic din acel personaj nu e asociat cu educatia si cultura generala, deci intrebarea e pusa gresit.Plus ca e trivial, poti cauta singur.
Omul e unul dintre cei mai educați din bransa lui. Că nu îți place ție de el nu înseamnă că omul nu e educat.
Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E.[7] A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014" din cadrul galei Celebrity Awards.
M-a dat gata.Se vede si din postari ca bubuie de atata educatie, in functie de ce promoveaza.
Da omul bubuie de educație în comparație cu ce înseamnă industria din care face parte.
Faptul că te frustrează că omul face bani ușor nu înseamnă că e lipsit de educație. A fi educat sa știi că nu înseamnă neapărat să ai vreo 5 facultăți de medicina și 2 de arhitectura terminate.
Promoveaza aceleasi valori maneliste exact ca toti ceilalti. Lasa argumentele de doi bani si spune exact pe subiectul educatie, ce face el util pentru societate? Nimic. Sa faci bani nu inseamna sa fii educat, altfel era plina Romania de absolventi la Oxford.Considerand ce personaje se perindeaza pe ecrane, rata de saraci si analfabeti, parerea ta si a altora care fac audienta, e clar.Nu mai zic nimic.
Încă odată îți repet. Că ție nu îți place ce face el și te frustrează că are bani nu îl face mai puțin educat decat este. Omul a muncit pentru ce are, și a făcut publice rezultate din școală și facultate, a ridicat mai multe businessuri legale și deși e plin de bani acum in continuare ii tratează cu respect pe toți începând cu familie apoi de la băieții care îi spala mașina până la partenerii de afaceri.
Repet încă odată nu e cazul sa arunci cu noroi in unul care face bani doar că te frustrează. Sunt suficiente in breasla lui care merita mustrați.
Nu este nimeni frustrat. Daca ai fi serios ai realiza care e problema si nu ai mai manca la ciuperci pe criterii care nu exista. Bani stie sa faca oricine are pile si ajunge in televiziune. Apoi, nu stiam ca sunteti best friends si il cunosti atat de bine.Astia ca tine sunt motivul pentru care astia ca el se ridica si ajung faimosi din nimic, desi exista in lume persoane infinit mai valoroase pentru societate. Zic sa te abonezi si la canalul sau de Youtube si sa donezi, altfel nu esti fan real.
Culcă-te!
Nu este nimeni frustrat.
Ai scris asta și pe urmă ai demonstrat fix contrariul.
"Bani stie sa faca oricine are pile si ajunge in televiziune"
Doar că băiatul ăsta că și Selly nu a avut pile. Ambii au munci că să facă azi banii pe care ii fac. De asta îi și admir.
"si ajung faimosi din nimic,"
Iată frustrarea. Aici e. A ajuns faimos din munca lui. Sunt alte 1000 exemple în industrie care au ajuns faimoși din banii lui tata, din prostituție samd. Nu e cazul aici. Aici e munca multa pe care eu o admir, tu o blamezi.
"exista in lume persoane infinit mai valoroase "
Am contestat eu asta? Am scris de fiecare data raportandu mă la ceea ce face omul. Nu l am comparată cu actori, cântăreți, oameni de cultură.
"Zic sa te abonezi si la canalul sau de Youtube "
Că sa vezi, sunt deja, tocmai de aia vb în cunoștință de cauză.
Ne cunoastem? Vezi-ti de telul tau suprem care incepe cu s si se termina cu ex.
Este o diferenta enorma intre frustrare si nemultumire. Daca nu esti capabil sa o vezi, nu cred ca mai are sens sa continui.
Ești nemulțumit că el face bani mai simplu că tine. Este?
E roman si e din Constanta toata ziua
Oltean născut la Constanța?
Na nu știu, o fi constănțean. Eu m-am născut în Timișoara dar maică-mea si tot neamul in Oltenia și eu mă consider oltean. Un african daca se naște în ardelean nu e ardelean ca Origine, linie genetica e african.
Nu cred că a întrebat nimeni unde te ai născut tu. Era despre altceva întrebarea
Nu ai înțeles ideea! Linia genetica contează nu unde te naști, locul unde te naști nu îți defineste originea, contează arborele genealogic dar tu nu știi de așa ceva că e grele.