| DeeDee_4511 a întrebat:

Bobocii de la filologie, sau chiar si cei mai mari.cum vi se pare? big grin ma sfatuiti sa dau pe acest profil? regretati ca ati dat aici? as vrea daca se poate cat mai multe pareri. multumesc :* funda!

Răspuns Câştigător
| flooooo a răspuns:

Cea mai buna alegere posibila ai facut daca ai dat la filowinking eu st la mate info si imi blestem alegereastraight face ma omoara cu matematica... la voi se pune accent pe romana si limbile straine care nu mi se par o problema iar bacul parca il dati in gluma... romana istorie geografie. crede-ma e cel mai bun profil posibil ( asta daca nu prea te omori cu invatatulhee hee daca in schimb iti place scoala alege mate- info ca mine si o sa regreti dupa )

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Mie chair mi se pare super la filo! bine te rupe la limbile straine si la romana! dar partea buna este ca nu facem mate mai deloc! din a 10-a se scoate! big grin ...de altfel profa a spus ca urmatorul test o sa il dam cu caietul deschis rolling on the floor! ...la romana este destul de greu fiindca te pune sa citesti mult, sa faci comentarii si alte chestii de astea! dar partea buna este ca nu facem gramatica! doar citim si argumentam!
la limbile straine cel putin la franceza este stresant rau! mai ales ca toata clasa noastra vb franceza ca pe chineza big grin! ...la engleza profa vb numai in engleaza cu noi, si bine ca ne pricepm noi la engleza ca altfel am fi dat de dracu! ...sincer se merita sa vii la filo daca nu te pricepi la mate, fizica, chimie sau materii de astea!

| MindFreak a răspuns:

Daca nu iti plac stiintele exacte, atunci filologia e perfecta. Din clasa a XI-a nu mai faci matematica, fizica, chimie, biologie si o sa faci o singura ora de stiinte pe saptamana. Se pune accent pe limbile straine, vei da teza la L1(engleza sau franceza), la Lb. Romana, Latina si Istorie/Geografie. Programul este destul de lejer, nu esti atat de solicitata ca la profilul real.

| anyska a răspuns:

La filologie dai teza si la latina am auzit. yacc

| friday a răspuns:

Eu sunt intr-a 10-a la filo. si nu regret.

| c0rL a răspuns:

Apache a punctat extraordinar detaliile legate de partea "educationala". eu ma rezum si la partea colectiva. exista sanse, foarte mari, sa ai ca colegi, cam 80% fete. ceea ce e un lucru pozitiv, pentru tine`. restul o sa afli singurica, pentru ca se pierde din emotii, daca ti se dau detalii