| HEROINAhero a întrebat:

Bun, am mai pus intrebare asta inainte dar. nu stiu ce sa ma fac straight face adica daca eu vreau sa dau la liceul teoretic, pentru mate-info vor multi sa intre si sunt doar 28 de locuri, iar restul care numai pot intra acolo intra la stiinte si-mi este teama de asta deoarece as putea ajunge la uman si nu vreau straight face.

Acum, daca as da la liceul energetic. nu stiu ce profil as da si daca as alege unul nu stiu cu ce ma ajuta in viata profilul ales adica nu stiu ce meserie as putea face.

As da la un liceu militar dar mi-e si mai teama acolo. deci nu stiu straight face

1 răspuns:
| Andy_Shriinee_1998 a răspuns:

Ce medie ai? eu am avut noroc si am intrat la liceu cu media mai mica decat cea din brosura. Da la ce liceu vrei! Idea e sa ai bafta sa intri acolo! Puneti liceul in ordinea preferintelor, dar iti recomand sa fi realista. Iti dai seama ca de exemplu cu 8.18 nu ai cum sa intri in licee de top cu media 9 si ceva! Iti recomand sa dai la liceul la care vrei la mate info! Iti recomand sa intri la o clasa de intensiv! Am inteles ca te ajuta la bac numarul mai mare de ore la o anumita materie, de exembru mate sau engleza sau info