| maria123consrantin a întrebat:

Bun deci nu stiu csf vă rog să mă ajute cineva deci eu intru anul ăsta în clasa a 5 a numai că in clasele 1-4 doamna noastră ne dădea o listă cu ce trebuie să cumpărăm pentru noul an școlar numai că de data aceasta nu ne-a dat nici o listă si nu stiu ce mai exact să cumpar pentru clasa a 5a și vă rog să îmi spuneți dacă și vouă vi s-a întâmplat. asta vă rog răspundeți cât mai repede plsss♥️♥️

4 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Pai nu mai e ca in clasele 1-4. Sa îți iei caiete, pixuri, riglă și cam atat momentan. In clasa a 5-a aveți un profesor la fiecare materie. El vă va spune cerintele pe care le are la prima ora când va întâlniți și atunci stii și ce sa cumperi.

| Yuoia a răspuns:

Din clasa a 5-a (cred ca stii) nu mai aveti doar un invatator. La fiecare materie este alt profesor. Fiecare cu cerintele sale. Vi se va spune la prima ora a fiecarui obiect de ce aveti nevoie.
Dar poti sa-ti cumperi dinainte lucrurile generale: caiete simple, geanta, creioane, stilou/pix, trusa de geometrie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa va zica cand incepeti scoala diriginta.

| catalingaloiu18 a răspuns:

O sa ai nevoie de caiete A4 si probabil o trusa de geometrie. In rest, iti iei pur si simplu de ce consideri tu ca ai nevoie.