Deci stiintele naturii este un profil care iti deschide multe usi.In primul rand nu este greu precum pare.Vei invata cate putin din toate, ceea ce este bine pentru ca vei avea o cultura generala bogata mai tarziu.La inceput primele saptamani de liceu vor fii mai grele pana te vei obisnui cu programul, cu profesorii si cerintele lor.Intotdeauna am mers pe deviza:''Daca arati ca te staduiesti sa intelegi, un profesor va fi intelegator''! Nu ai de ce sa te temi de profesori arata ca iti dai toata silinta sa intelegi si invata, prin asta vei arata ca esti un elev bun, iar profesorii te vor remarca rapid. Daca iti place romana este numai bine la acest profil se fac 4 ore.Biologia,chimia,fizica nu ar trebui privite cu teama, unii profesorii prefera sa ia elevii de la 0, pentru ca ei stiu ca in genearala nu prea se face mare branza.Chimia in a 9-a e usoara nu ai de ce sa iti faci griji, iar la biologie trebuie sa inveti lectia de zi, putine vor fii cunostinte din clasele anterioare. Sper ca te-am putut ajuta