| tr19 a întrebat:

Buna, a auzit careva ca ar exista teste scolare de clasa a XIIa prin care se sustine ca raspuns corect ca "avortul este moral pana la 5 luni deoarece pana atunci este embrion si nu fat"? apreciez un rapsuns, sa nu zic ca testul in cauza m-ar convinge ca asa ceva exista. Cu multumiri

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
19 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Cu siguranță a auzit c.g.

| LisaJulie a răspuns:

Teste de biologie?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LisaJulie):

La mizeria aia de religie, cel mai probabil, desi nu m-ar mira sa isi fi bagat coada ciuma ortodoxa si in manualul de bio...

| LisaJulie a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mie profesoara de religie din generala mi-a spus ca toate femeile ar trebui sa isi dea viata pentru copilul nenascut si sa moara la nastere in loc sa faca avort deoarece prin sacrificiul lor vor ajunge in rai iar cele care aleg avortul sa isi salveze viata ajung in iad

Si era o profesoara din Bucuresti acum cativa ani, deci nu de pe la sat din 1990

| eliancodrut a răspuns (pentru LisaJulie):

Tu crezi ca numai la sat sunt bigoti si idioti? Dimpotriva, in marile orase sunt o multime de inculti, bigoti. Suntem tara laica unde religia este la conducerea tarii, iar bigotismul, pupa moaste si horoscoape stau la baza educatiei.

| eliancodrut a răspuns (pentru LisaJulie):

Aceasta profesoara trebuia data afara din invatamant.

Pai avand in vedere ce preda si ce mizerii sunt in programa, putea sa fie si de la Oxford... infricosator, ce sa zic.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru eliancodrut):

Staibreh_ca_nu_e_asa. Cel putin oficial vorbind, libertatea religioasa e garantata prin constitutie si nu sintem stat laic. Ca realitatea e un pic altfel si in multe zone/institutii sintem talibani, asta e partea a doua...

A mai spus și ca toți copiii care se declara parte a comunității LGBT sau susțin LGBT vor ajunge în iad cu tot cu părinții lor pentru ca nu i-au învățat nimic de biserica! La fel și copiii care fac sex în afara căsătoriei ca se vor duce în iad cu mama și tata de mana pentru ca parintii lor răspund la judecata de apoi dacă copiii lor au fost desfrânati!

Încă îmi mai aduc aminte ce spunea! A lăsat jumătate de clasa corigenți la religie și repetenți câțiva! Încă mai preda, nimeni nu i-a făcut nimic! Era din neam de călugări ortodocsi! Ne spunea ca sub nicio forma nu avem voie sa spunem ca toate religiile duc spre Dumnezeu ca asta e lepădare de credință! Și sa citim în fiecare seara din Biblia ortodoxa ca altfel avem coșmaruri

Repetenti la religie? Hai ca asa ceva nu am auzit inca. dar mai mereu descoperi lucruri noi. Halucinant! P.S. Mai degraba ai cosmaruri de la biblie...

Da, clar. Ar fi fost de mirare sa zica altceva. De rockeri nu zicea nimic?

| eliancodrut a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ba da, suntem un stat laic. Conducerea statului nu se face de entitati religioase. In scoli, cine vrea accepta orele de religie, cine nu, poate sa nu le accepte. Asta inseamna a fi stat laic. Tu confunzi dreptul acordat de stat religiilor si libertatile religioase cu statutul de stat ne laic.
Ca la noi, conducatorii statului accepta ca biserica ortodoxa sa interfereze cu atributiile statului, deoarece, datorita bigotismului popular, aceasta aduce voturi pentru ei, este altceva. Un stat care nu este laic este Iranul, unde conducatorul religios este peste seful statului.

Spunea ca toate genurile muzicale în afara de muzica ortodoxa duc la indracire

| LisaJulie a răspuns (pentru LisaJulie):

Îmi mai amintesc ca se mai lua de noi fetele ca ne tundem scurt ca băieții și purtam pantaloni spunând ca noi suntem de vina pentru sodomia din lume ca nu mai arătăm ca fetele! Nu a îndrăznit nici mancar o fata sa se machieze, vopsească sau sa vina cu unghiile vopsite sau date cu lac și nici măcar sa se penseze sau sa își pună bijuterii la ea la ora deoarece dădea nota 2 pentru asta și ne ținea predici de jumătate de ora cum ca nu trecem vamile vazduhului! Bine ca eram în generala și majoritatea nu făceam asta! A dat 4 unei fete ca nu a venit cu parul prins și i-a spus ca se uita după băieți și de asta vine asa la scoala! Tot nu i-a făcut nimeni nimic! Au încercat sa îi facă referat sau sa meargă în instanță dar avea nu știu ce pile și a scăpat! Singura soluție era sa te pui bine cu ea și sa îi spui ca are dreptate! Îți punea 9 și 10 atunci! Asa am supraviețuit gimnaziului și celor 4 ani cu ea

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru eliancodrut):

Ma gindeam ca stat laic vs secular sunt alb.negru, dar aparent ma inselam. Ai dreptate. "Statele laice nu au o religie de stat sau ceva similar, deși lipsa unei religii oficiale nu implică în mod necesar că statul este total secular sau conferă tuturor drepturi legale egale. De exemplu, există state care se descriu drept laice dar au referințe religioase în imnul sau steagul național sau au legi care avantajează o religie anume."

Haha, psihopata rau in cazul asta. Chiar asa... trebuia sa vina cu carticica aia mica si verde de la greci cu "Satanismul in muzica rock" Am vreo trei exemplare cred, ca mi-am luat mai multe. Mult prea amuzanta. Si complet eronata, dar tocmai de aia e amuzanta, ca ascult rock/metal de zeci de ani si iti pot spune trupe sataniste pe bune si trupe percepute ca sataniste care nu au absolut nici o treaba. tongue

| eliancodrut a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Da, ai dreptate. Unde-si baga religiile seama isi baga si dracul coada. Exemplul concludent fosta Yugoslavie.