| AncaRRR a întrebat:

A citit cineva "Coliba unchiului Tom", e interesanta, merita citita?

Cel mai bun raspuns primeste fundawinking

Răspuns Câştigător
| dydysweet a răspuns:

Pai nu cred ca este o carte care sa le placa tuturor...este vorba despre sclavie, despre rasismul african. povestea se desfasoara in jurul unui sclav negru care povesteste relatia dintre un sclav si stapanul sau, arata adevarata semnificatie a sclaviei..nu e pe gustul multor oameni dar mie mi-a placut ..la inceput am vrut sa ma las de ea dar am ajuns la momente interesante si am terminat-o. depinde de tine de gusturile tale in maniera de carti

13 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Este o carte extraordinara! Eu am citit-o cand aveam vreo 9 ani, mi-a placut enorm, dar am si plans la ea foarte mult.
Este vorba despre viata chinuita care o duceau sclavii africani.

| SimonaCristina a răspuns:

Dupa parerea mea, este o carte care merita citita. Este foarte emotionanta! Citeste-o cu mare drag! Fiecare rand te va face sa te gandesti la vremurile de atunci...CITESTE-O! FUNDA? La multi ani si multa sanatate! Grabeste funda! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara discutie, citeste-o. Orice carte, buna sau mai putin buna te dezvolta pe mai multe planuri, de la imaginatie pana la imbogatirea vocabularului.

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu stiu cum sa iti zic...Ce citesti tu in general?
Pe mine m-a plictisit.Eu de obicei citesc romane politiste, cele care au in spatele cartii un mister.

| AncaRRR explică (pentru FearOfTheDark):

Da si mie imi plac cele politiste...dar o am de citit pentru scoala si nu am niciun chef si voiam sa cer pareri sa vad cat de interesanta e.

| FearOfTheDark a răspuns:

Mai usor de zistonguearerile sunt impartite.Mai bine cauta o varianta scurta, citeste ca nu cred ca e lunga, vezi daca ti se pare interesanta. Daca ti se pare o citesti daca nu, nu o citesti.
Mie mi s-a parut interesanta in primele 50 de pagini apoi a devenit plictisitoare.

| AdeeMaria a răspuns:

Hei happy Da...am citit ''Coliba unchiului Tom''... e destul de interesanta, dar foarte lunga [cam 300 si ceva din pagini].
La inceput te plictiseste cei drept, dar pe la mijloc e punctul culminant ca sa zic asa. happy
Poti sa o citesti, nu iti va parea rau :*
Noua doamna profesoara de limba romana ne-a recomandat-o asa ca. merita. happy

| Bristena a răspuns:

Buna! Cartea e foarte interesanta, merita citita happy

| SirOne a răspuns:

Merita citita totul depinzand de genurile cartilor care iti plachappy

| tricky22 a răspuns:

Buna! da eu am citit-o si mi s-a parut foarte interesanta, o recomand

| AnonimCUidentitate a răspuns:

Fratele meu ma tot inerva sa citesc " Coliba unchiului Tom " dar dupa 50-70 de pagini cartea devine interesanta... Cu siguranta merita citita happy, ai grija ca are si un mic impact emotional happy!
Daca vrei sa o citesti nu ezita... big grin
Funda? happy

| mario1234 a răspuns:

Depinde foarte mult si de cine o citeste. Eu am citit`o si sincer mi-a c`am placut. Nu concentreaza o anumita actiune sa te tina in suspans, are un rol mai de delectare sa zic si merita citita.

| DenisaLoveYou a răspuns:

E destul de buna, mie mi-a placut, dar la un moment dat, devine plictisitoarehee hee