Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Intrebarea e clara:
"A dat cineva anul acesta la facultatea de farmacie din Sibiu?"
-- faptul ca nu stii sa te exprimi, e alta poveste. Eu stiu ca ai fi vrut sa intrebi daca intre noi este cineva care a dat admitere... si iti poate da detalii despre examen.
Dar ai intrebat altceva
Si am precizat, daca da imi puteți da detalii? Ce nu e clar? M-am exprimat bine, ca nu prea le ai cu raționamentul nu e vina mea. Putea sa vină cineva si sa zică nu, simplu. Tu singur ai zis ca sti ce am intrebat dar tot tu spui ca am intrebat altceva. Si sa iti mai zic o data: am intrebat daca este cineva care a dat admitere si daca imi da detalii (aici pe grup) ca la facultate stiu ca au dat multe persoane. Nu aveam de ce sa specific si detaliul ăla. Dar ma rog, tu se vede ca nu ai dat la Farmacie, deci as vrea raspunsul altcuiva care chiar a dat admitere.
Nu cred ca eu am probleme, citeste propria ta intrebare:
"A dat cineva anul acesta la facultatea de farmacie din Sibiu?"
-- adica a dat cineva? sau nu s-a prezentat nimeni. Oricum, nu are rost ca vad ca nu am cu cine
Băiete tu chiar nu pricepi? Eu ma refeream strict la grup daca a dat cineva de aici la Farmacie, de ce dracu sa mai specific asta? Ca deja stiu ca la facultate au dat o mulțime?♀️
"de ce dracu sa mai specific asta?"
- Poate doar pentru ca asa ar fi corect. Daca vei explica "in doi peri" administrarea unui medicament, bolnavul nu va intelege corect pentru ca iti este greu sa formulezi o fraza simpla si sa exprimi corect ce vrei sa spui.
Cine nu intelege esti tu, eu ti-am raspuns la intrebarea pe care ai pus-o si nu la cea pe care ai fi vrut sa o pui. Cred ca nu are rost continuarea discutiei, iti respect capacitatile, asa cum sunt ele. Un salut.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.137.172.105) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro