| Crisstinayy12 a întrebat:

Am 10 ani și sunt în clasa a patra. Într-o zi un coleg a râs de mine de ce am postat eu pe o rețea de socializare. Aproape în fiecare zi se uita la videoclipurile și pozele mele. Azi le-a arătat și prietenilor de față cu mama și își băteau joc de mine. Toți au telefoane șmechere și mama mă întreabă de ce nu îmi aduc telefonul. Azi grupul lor de prieteni au intrat pe profilul meu și au ras și au spus uite-o pe asta. O fata din acel grup a spus lăsați săraca fata și mereu zice așa. Apoi s-au despărțit și un băiat din acel grup a spus că mă fac de râs și că toată lumea rade de mine. Toată clasa știe. Fata din grup și-a făcut și ea musical.ly, unde am eu mai multe videoclipuri, că sa le vadă și pe celalte. Azi după școala am plâns, și la școală la bairam plâns pentru că toți mă luau în râs, și până și doamnă avea ceva cu mine că nu mi-am făcut mai nimic din teme și ne dă o tona. I-am scris acelui băiat că i-am dat block și el a scris ok și sigur mâine o să spună la școală asta.

Ce sa fac? Nu mai rezist aici

8 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Realizezi că poţi seta să-ţi vadă postările cine vrei tu doar, nu? Iar un sfat: lasă gura lumii.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este viata reala si dacanu ai ambitie si nu esti bataioasa, vei fii pusa intotdeauna jos de cei mai tari, mai smecheri sau mai puternici.
Te sfatuiesc sa nu renunti la lupta asta, arata-le ca esti o fata desteapta si ca nu-ti pasa de mojicia si prostia lor.
continua sa postezi ce-ti place si cum iti place, ignorand complet glumele lor proaste, chiar blocheaza-i pe cei care sunt rautaciosi cu tine!
Nu ierat pe nimeni pentru miicimea sufletului lor!
Nu mai plange si nu mai pune capul in jos, nu face asta macar in prezenta lor, compotrat-te de parca ei nu ar exista si nu-ti pasa de comentariile lor, ca atunci se vor soca ei si cu timpul te vreo lasa in pace, vazand ca nu te mai afecteaza rautatea lor.
Orice ti-ar spune sau ce comentarii ti-ar raspudne-le cu zambetul pe buze, ca nu-ti pasa!
Iar cand fata aia care le tot spune altora "lasati saraca fata" spune-i ca-i multumesti de intrerventie, dar sa nu-ti mai poaret tie de grija, ca esti destul de capabila sa o faci si singura.
CXhiar daca nu-ti vine sa razi si sa fii senina, sub nici o forma nu plange in fata lor si nu te ascunde, dimpotriva, razi, fii vesela, arata-te ca nu-ti pasa sub nici o forma de rautatile lor si ca nu te mai ating, pentru ca esti mai puternica decat ei.

| Crisstinayy12 explică (pentru Violleta2022):

Sunt puternica dar nu când e mama lângă mine și acum mă pune sa îmi șterg toate pozele și îmi plus colegii au ras de filmulețele de musically nu de poze.straight face

| GabiDumitrescu a răspuns:

Lasa prostiile "sociale" din spatiul virtual si vezi-ti de treaba din viata reala. Cum ar fi temele. Ai timp sa plingi mai incolo de pozele din vacanta ale colegilor de servici...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Cristina!
Te rog calmeaza-te....lumea nu este facuta numai din acest gen de oameni, bine? Pe reteaua ta de socializare poti sa postezi absolut tot ceea ce doresti tuhappy
Nu trebuie sa-ti pese de ce cred altii fiindca nu te ajuta cu absolut nimic! Ar fi foarte bine sa-ti faci temele si sa dai tot ceea ce e mai bun din tine ca sa ai note mari la scoala!
Asta e tot ceea ce conteaza si in felul acesta iti vei putea construi o cariera frumoasa in viata!
Oamenii sunt rai, iar daca tu te lasi afectata de ei, nu o sa te poti bucura de viata... bucura-te de copilaria ta, multi si-ar dori sa redevina copii.
Nu mai punem la suflet, zambim tot timpul si o sa vezi ce bine va fi, da?
Te pup si sa ai o zi frumoasa!

| Crisstinayy12 explică (pentru anonim_4396):

Eu învăț foarte bine dar ieri nu am putut sa îmi fac temele că a lipsit și sm copiat temele de la o fata care mi le-a dat greșitsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun venit in jungla. Abia acum descoperi rautatea din oameni si acesta este numai inceputul. Nu trebuie sa ii bagi in seama. Iar ca rad de tine si te critica? Nu exista asta. Omul care te critica, de fapt se descrie pe el insusi. Tu stii cum esti. Altii sunt buni numai la umilit. Tu trateaza-i cu indiferenta. Exista o vorba " sa lasam prostul in pace pentru ca are mintea odihnita". Colegii tai mai destepti decat tine nu cred ca sunt.

Hai, capul sus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar daca se mai intampla asta la scoala, mergi cu mama ta la directorul/directoarea scolii. Nu este acceptabil sa se intample asa ceva intr-o scoala. Apoi ii va chema cu parintii la scoala.