Pai in primul rand trebuie sa inveti, si cum sa zic sa nu te lasi pe o ureche. Trebuie sa ai grija mareu sa nu te implici in prosti, ca de genu sa faci Harlem Shake in curtea scoli, caci directorului nu ii va placea, trebuie sa inveti mereu, caci nu sti cand te va prinde, si sa ai grija sa nu vorbesti foarte tare, si, asigura-te ca atunci cand vorbesti nu esti singurul, ca sa nu isi dea seama ca tu vorbasti. Referitor la colegi, pai trebuie sa te integrezi, dar asta nu inseamna sa te schimbi pentru ei, caci totusi trebuie sa fi tu insuti, nu colegu. i inca un sfat nu chiuli, si ai grija mai ales la cei mai duri profesori, si la teste cand copietzi si cand dai sa copieze sa nu se observe asta. Sper ca te-am ajutat, si mult noroc in a 9-a mai ales cu acomodarea, caci sunt profesori noi, materie noua, si na.
Stai calma. si eu am 15 si trec in a 10-a. nu cred ca ai de ce sa te stresezi cu chestii de genul sa fim seriosi e primul an de liceu pana la urma. va fi foarte usor (din toate pct de vedere ). sfatul meu! incearca sa te integrezi si saiti faci prieteni daca ai ales un liceu unde nu sti pe nimeni.
Asa zice toata lumea..."Anul asta ma pun pe invatat", dar pana la urma nu e asa.
De la mine sa iei sfaturi, despre cum sa treci clasa la fizica si la informatica, nu sfaturi despre cum sa iei premiu . Eu in a 9-a nu am invatat mai nimic, decat la ce m-a interesat. O zi buna! P.S Clasa a 9-a e mai de relax dupa toata treaba asta cu testarile, te lasa mai usor.
anaadiaconu întreabă: