| OriceEstePosibil a întrebat:

Am 20 de ani si sunt fata. In clasa 11 am renuntat la liceu, nu ma intelegeam cu parintii si m-am mutat cu chirie. M-am angajat si nu am continuat studiile. Am cautat pe net licee cu frecventa redusa, in weekend sa se tina cursurile. Am gasit cu taxe, in jur de 2 mii de lei, iar multe recenzii erau de genul "Fugiti de acest liceu". Cred ca cele de stat sunt mai bune, dar nu stiu cum sa procedez. As vrea pareri reale despre licee cu fr redusa de stat in Bucuresti. Ofer funda! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Intreaba la Inspectoratul Judetului de care apartii licee de stat cu forma de frecventa redusa, iar daca nu gasesti inscrie-te la privat.
Nici la stat la FR nu prea se face scoala, nici la privat, la forma asta multi fac doar ca sa fie facut liceul dar il fac.Crede-ma ca nu e cum a zis userul de mai sus, multi fac liceul iar 20 de ani nu e o varsta inaintata, nu e tarziu niciodata sa faci liceul sau facultatea, daca asta iti doresti.Si eu am terminat liceul tot la frecventa redusa, mai tarziu din cauza unor probleme de sanatate, deci se poate.Succes!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 20 de ani e c am tîrziu sa faci liceul, daca era vorba de o facultate mai mergea, aia o poti face si la 40 de ani, dar liceul daca nu il faci la varsta la care era normal sa il faci numai are rost, sau daca ai bani il faci, dar la stat gratis nu vei reusii la 20 de ani, poti intreba la scoala unde ai facut 8 clase si vezi ei ce zic, la secretariat intreabă.

| OriceEstePosibil explică (pentru anonim_4396):

Am o cunoștință care avea doar 8 clase si a facut la stat, la frecvența redusa si si-a luat diploma de 10. M-am gandit de ce nu ar fi posibil sa il termin si eu, daca nu e posibil la stat la privat măcar.

| OriceEstePosibil explică (pentru AvalohAlyn):

Multumesc frumos de raspuns!

| RAY a răspuns:

Ba da poti face liceu seral si te prezinti la sfarsit de an