În privința integrării nu cred că e cazul să-ți faci griji. Eu am avut doi colegi în clasa a XI-a și a XII-a care terminaseră un liceu mai puțin pretențios din oraș, apoi au dat niște diferențe și au intrat la liceul la care învățam eu. Erau cu doi ani mai mari ca restul clasei, dar s-au integrat foarte bine.
Problema ta cea mai presantă este posibilitatea de a te întreține. Dacă găsești un job part time care să-ți permită să te întreții, mergi pe varianta cursurilor normale și câștigi un an. Dacă nu găsești, nu ai de ales, decât să rămâi în continuare la frecvență redusă.
Și bravo ție că ai avut ambiția să reiei școala!
Pentru tine nu mai exista sansa sa faci liceul la zi, fiindca ai depasit si varsta si clasele respective, avand o singura solutie: sa faci liceul la curs seral 13 ani.
Vad ca esti debusolata... Nu ai cum sa zbori dintr-a 9-a intra 12-a indiferent la ce liceu aplici.
Pe langa frecventa redusa exista si seralul care se face cam 4 ore per zi / 5 zile per saptamana. Este pentru adulti la fel ca frecventa redusa doar ca la seral mergi zilnic.
Ar fi bine sa ai un servici macar part time, ca sa poti sa te intretii singura cat de cat.
Vad ca nu știi sa citești. Am menționat ca am terminat cls. a XI-a. De unde ai dedus tu ca sar din a IX-a în a XII-a? Întrebarea era alta. Sfatul tău cu serialul e total pe lângă subiect și nu ai înțeles nimic. Este o alegere de făcut între a mai pierde încă un an, sau a-l câștiga. Decât sa răspunzi prost și la mișto mai bine nu răspunzi!
Ce urgente ai avut de ai renuntat la scoala? Ai taiat frunza la caini? ))))))