| FreshDreams a întrebat:

am auzit ca examenele de capacitate la romana se corecteaza astazi, e adevarat?

Răspuns Câştigător
| SweetSacrifice a răspuns:

Da este adevarat.De ce? Si tu ai pus predicativa?

| FreshDreams explică (pentru SweetSacrifice):

Nu, eu am pus subiectiva, din fericire. Dar aveam impresia ca se corecteaza dupa ce se termina si examenul de matematica. Sincer, mie mi se pare ca ala nu a fost exercitiu de examen de nivel mediu. Tu ce ai pus?

| SweetSacrifice a răspuns (pentru FreshDreams):

Predicativa ...Inca nu inteleg de ce este subiectiva si nu poate fi si predicativa, dar asta e altceva.
Mie imi scade 6 puncte la exercitiul acela, si acele sase puncte erau foarte importante pentru mine.
Din pacate, am ghinion mereu.
Acela a fost exercitiu de nivel foarte ridicat avand in vedere ca profesori cu studii superioare dezbat acest subiect.Dar emite noi, astia de a 8-a?
Sunt foarte trista, dar asta e.

| FreshDreams explică (pentru SweetSacrifice):

Adevarul e ca dupa ce am stat cu foaia in fata jumatate de ora am decis sa pun la plesneala subiectiva. Stiu cum e sa conteze fiecare sutime la medie, insa nu suntem noi cei care am facut subiectele, daca alora de la minister le-a fost foame noi ce-am putea sa rezolvam?

| SweetSacrifice a răspuns (pentru FreshDreams):

Bravo tie.Mie o sa imi scada 6 puncte...crying Vai de capu' meu.

6 răspunsuri:
| JustForFewSeconds a răspuns:

Eu as crede ca nu era subiectiva! De ce pana la urma caci nu se leaga...profa mea a zis predicativa cand am intrebat-o...crying Rusine pentru toti profesorii si mai ales pentru minister ca ne-au dat un examen demn de rusine!

| SerenaVDW a răspuns:

Da se corecteaza azi. si alea de la mate se corecteaza pe 28=> rezultatele pe 29. azi la tv spune ministrul la ora 16 ce decizie se ea. eu am pus subiectiva si am taiatrolling on the floor. asta e. eu sunt convinsa ca e subiectiva.din motive gramaticale evidente.