Nu, eu am pus subiectiva, din fericire. Dar aveam impresia ca se corecteaza dupa ce se termina si examenul de matematica. Sincer, mie mi se pare ca ala nu a fost exercitiu de examen de nivel mediu. Tu ce ai pus?
Predicativa ...Inca nu inteleg de ce este subiectiva si nu poate fi si predicativa, dar asta e altceva.
Mie imi scade 6 puncte la exercitiul acela, si acele sase puncte erau foarte importante pentru mine.
Din pacate, am ghinion mereu.
Acela a fost exercitiu de nivel foarte ridicat avand in vedere ca profesori cu studii superioare dezbat acest subiect.Dar emite noi, astia de a 8-a?
Sunt foarte trista, dar asta e.
Adevarul e ca dupa ce am stat cu foaia in fata jumatate de ora am decis sa pun la plesneala subiectiva. Stiu cum e sa conteze fiecare sutime la medie, insa nu suntem noi cei care am facut subiectele, daca alora de la minister le-a fost foame noi ce-am putea sa rezolvam?
Bravo tie.Mie o sa imi scada 6 puncte... Vai de capu' meu.
Eu as crede ca nu era subiectiva! De ce pana la urma caci nu se leaga...profa mea a zis predicativa cand am intrebat-o... Rusine pentru toti profesorii si mai ales pentru minister ca ne-au dat un examen demn de rusine!
Da se corecteaza azi. si alea de la mate se corecteaza pe 28=> rezultatele pe 29. azi la tv spune ministrul la ora 16 ce decizie se ea. eu am pus subiectiva si am taiat. asta e. eu sunt convinsa ca e subiectiva.din motive gramaticale evidente.
JoseCallejoNNn întreabă: