„Ca o sa poata asa oricine vai de el cu bani sa ajunga acolo si sa stea si cat vrea?…."
Daca poti intra fara viza, crezi ca ajungi acolo gratis si te primesc ăia doar daca ai 10 lei in buzunar?
Inca nu se stie.
https://romania.europalibera.org/a/romania-vize-sua/33141531.html
Dacă se vor elimina vizele vor fi doar cele turistice și atât. Asta înseamnă că vei putea intra doar in scopuri turistice pe o perioadă limitată.
Sa vii in SUA fara viza, este usor, dar la aeroport in SUA o sa fii intrebat unde mergi, la cine, sau unde anume. S-ar putea, sa nu zic sigur, sa iti ceara sa arati la cine mergi, caz in care daca spui, merg la fratele meu, la sora mea, sau la ciene mergi tu, spui acolo unde, ori daca ai cazare la hotel o sa iti ceara sa arati, asa o sa intri in SUA.
Daca nu ai o cazare undeva, o sa iti ceara sa arati ce bani ai la tine, pentru ca nu poti sta undeva fara sa cunosti, fara sa ai cazare, daca nici bani nu ai.
Daca bani nu ai, daca cazare, sau rude nu ai, este posibil sa te intoarca inapoi de unde ai venit, sa nu zic sigur te vor intoarce.
Stai cit vrei? Nu o sa stai cit vrei, oricine vine in felul asta in SUA vine ca turist si nu poti sta mai mult de 6 luni pe an. Asta acum cand vii cu viza, cand o fi fara viza, nu stiu, poate or schimba regulile, dar acum momentan pentru cei care vin cu viza, atit ai voie sa stai 6 luni intr-un an.
Dar sa stai 6 luni nu prea este bine, odata pentru ca tu in RO ai probabil loc de munca ceva, iar daca nu ai si intentionezi sa cine stie ce faci prin SUA, stai 6 luni, o sa bata la ochi si te vor lua in vizor, iar pe viitor te poti pricopsi si cu o interdictie pe 10 ani, daca continui sa vii aici si sa stai an de an cate 6 luni.
Concluzia? Nu stai cit vrei, poti sa stai cit vrei, dar daca ai depasit 6 luni, ori ramai ilegal definitiv, ori daca pleci vei primi interdictie cel putin pe 10 ani.
Referitor la tigani, deja sunt aici tigani, i-am vazut si eu prin jur, adica au venti la un festival romanesc de aici, prima data cand am vazut tigani, iar din ce am auzit se ocupa cu furatu hainelor din magazine, pe care le trimite in RO, mi-a spus persoana care se pcupa cu stringerea de pachete ce romanii de aici le trimit acolo acasa.
Asa sa faca tiganii alte cine stie ce furturi mari sau magarii nu prea au sanse, aici nu te joci, nu-i UE.
Tiganii ori se vor apuca de ceva munca, ori or sa plece la un moment dat, cu aceste gainarii, adica sa furi asa cate o haina de prin magazine, nu prea poti sa traiesti, or sa fie nevoiti sa faca ceva munca.
Daca au ramas peste viza, deja sunt ilegal, aici nu te cauta nimeni pe strada si nici altundeva, daca esti legal sau ilegal, dar cand vei vrea sa pleci, ti se va pune interdictie.
Sau daca cumva esti in situatia sa vina politia, ori cai prinde ca fura, ori alte altercatii, la fel le va cere acte, or sa vada cas ilegal si vor trimite pachet inapoi de unde au venit.
De muncit nu ai unde, mai peste tot ti se cer acte, sunt si ilegali care muncesc, dar is mexicani, care muncesc tot la mexicani deai lor, dar ii cam exploateaza, adica le da bani putini, pentru ca is ilegal.
Ca ilegal aici, nu stiu ce viata e ste aia, eu unu nu as sta in felul asta, dar acum na fiecare cu cel doare.Cunosc si romanii unguri care sunt ilegal aici, care sunt oameni muncitori, dar tot timpul trebuie sa te rogi de unu altul, ba sa iti inchirieze ceva unde sa stai, ba sa iti cumpere masina si etc.
Asta daca cunosti ceva romani de aici care sunt legal. Deci nu e chiar asa de usor, America nu este Italia, sau Spania la o aruncatura de bat.
Cine sunt bine aici, mexicanii, astia is linga ei, il da acum afara, sare gardu si intra iar nu-i problema, este usor, faci un pas si esti deja in America.
Pentru romanii nu-i asa de simplu, biletul costa, nu mai ai dupa pe unde sa intri, pentru ca ti se pune interddictie daca esti ilegal si pleci.
Nu te gandi ca o sa fie ca in Europa, nici pomeneala de asa ceva, tiganii nu fac chestii ca pe acolo, nu tine aici cu asa ceva.
Tiganii au venti aici prin Mexic, dar acum s-a inchis si acolo, greu sa intri fata de anii trecuti.
Dar sunt ilegal, asa ca daca vor incerca sa umble cu chestii si sa fie prinsi, la revedere inapoi de unde au venit.
Vei avea nevoie de eTA *( autorizatie electronica ) de călătorie! Ca pentru Canada! Un bilet pentru USA este minim 500 €! Dacă pleci din Europa din Paris, Londra sau Frankfurt/ Main!
Nu! Maxim 6 luni intr-un an *( 180 zile )!
Cine face prostii sau muncește ilegal este deportat și are interdicție in pașaport! Si-au luat ei masuri de prevenire! Relax! Oricum treceau ilegal prin Mexic și când erau vize!
Boss " Rechinul " o ardea pe riviera Maya *( Cancun - Mexic )! Punea bancomate fantoma prin hoteluri sa poate fura date de pe carduri! Cancun este un fel de Mamaia pentru pitipoance și boșorogi cu bani din USA! Cluburi și fițe!
Ce ai cu persoanele de alte nații, sunt și ei oameni ca și noi! Noi suntem mai ca judecam oamenii după etnie