Mie personal mi se pare foarte ușoară biologie umana, adică 11-12, deși am fost pe stiinte ale naturii, n am făcut foarte multa biologie, doar 3 ore pe săptămână din clasa a 12 a. Pentru bac nu am învățat foarte mult la biologie pentru ca ma bazam pe ce am învățat din clasa, si am luat 8, 95. Deci la proba la alegere nu te stresa. La admiterea la facultate ține cont de ultima medie la care s-a intrat la un anumit profil, si de ceea ce te pasionează. Deși am fost pe profil real, m-am dus la Facultatea de Litere, deci tot ce contează este sa te duci pe un profil care te pasionează și sa nu te sperii dacă o sa auzi de la anumite persoane ca o sa fie greu. Peste tot e greu, însă nu imposibil. Mult succes la bacalaureatul și, pe viitor, la admitere.
Multumesc frumos de raspuns
"Ce considerati că este mai usor: info, bio"
e mai ușor la acea disciplină pe care TU o știi mai bine. Așa că, spune-ne pe care o știi?
La biologie am mai invatat ceva in decursul anilor
Atunci de ce am decide noi in locul tău?
Bio 11-12, cumpara-ti carte cu teste de bac biologie 11-12 si faci tu cateva si iti garantez ca iei usor bacul la materia asta si cu o nota buna
Sa o luam asa. Eu iau totul de la zero, orice optiune si nu as dori sa iau meditatii la nimic. Profa de bio se implica dar am 2 ore pe sapt. Profa de info nu dar am 6 ore pe sapt