| DjAnnaLove a întrebat:

Am de facut o lucrare de atestat,si ma gandeam sa fac o aplicatie sau un joculet. Aveti vreo idee? Ce as putea face sa fie original, sau sa prinda frumos in fata comisiei?

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Eu prima oară m-am gândit la un joc pe PC și îmi aduceam aminte de atestatul meu la info unde am făcut ceva în C# laughing
De aia e bine să fii explicită! Normal, poți face tu o aplicație pe calculator legată de limba engleză, dar probabil nu prea te pricepi la așa ceva.
O aplicație practică o poți face folosind hârtii pe care sunt diverse litere și îi pui să extragă 2 și cu acele litere să spună cuvinte. Și faci un fel de joc ca un fazan, cel care nu mai știe cuvânt iese din joc.
E ceva ce mi-a venit acum pe moment, iar dacă vrei ceva original nu căuta în altă parte laughing

| DjAnnaLove explică (pentru T0T):

Aplicatii/jocuri pentru PC nu am mai facut(animatii am facut in Alice), in schimb am facut joculete pentru telefoane. Nu vreau ceva practic, e chiar la info atestatul...

| dannyel86 a răspuns:

Cred ca o aplicatie educationala (de folosit in scoli) ar fi o idee buna.
Nu neaparat continutul sa fie original, ci modul de prezentare si usurinta accesarii informatiilor.
Normal ca trebuie sa fie ceva inedit, nemaibazut.
Sau un soft pentru persoane cu deficiente in invatare (categoriile defavorizate sunt deseori mai putin bagate in seama). happy

| DjAnnaLove explică (pentru dannyel86):

M-am gandit la un joculet pentru copii, care ii ajuta sa invete limba engleza.

| dannyel86 a răspuns (pentru DjAnnaLove):

E si asta o idee. Modul cum concepi aplicatia si cum organizezi informatia va conta foarte mult.