| grace123 a întrebat:

Buna! Am evaluarea nationala in 3 luni si cred ca abia m-am trezit la realitate.Am ales sa dau si admitere la bilingv engleza, ceea ce ma face sa ma simt aglomerat.La romana si engleza pot lua intre 8.50 si 9.50, dar la matematica nici nu vreau sa ma gandesc.Niciodata nu am inteles o, nici profesoara n a putut explica bine, si am mai avut si eu abaterile mele.As vrea sa incep sa invat, sunt foarte multe lectii pe Youtube, dar habar n am de unde si cu ce sa incep.In ultimele zile am invatat si scris cu orele la romana si n am facut nimic pentru matematica, iar simularea o sa aiba loc pe 21 si 22 si ma simt coplesit. Ceva sfaturi?

3 răspunsuri:
| AdioTPU a răspuns:

Iei acum nota mica la simulare dar în schimb te revanșezi la Bac sa iei o nota de trecere.

| grace123 explică (pentru AdioTPU):

Sunt cls a 8 a dar inteleglaughing

| Eusiatat23 a răspuns:

Buna! Ai putea sa incepi sa lucrezi ceva mai mult la matematica. Incearca sa faci subiectul 1 perfect, acesta fiind grila pentru ca aici pierzi cel mai mult. Poti cauta un alt meditator la matematica care iti poate explica pe intelesul tau. Daca iti doresti sa intri la un liceu bun, la un profil care nu are legatura cu matematica, trebuie sa ai ambitie pentru a lua o nota buna. Curaj si rabdare! Chiar daca timpul pana la examen se scurteaza, poti sa te revansezi cu multa munca si efort depus in aceste luni. Dupa vine vara!
Succes si sa ai grija de tine, sa te si odihnesti in aceste luni