Salut! :*
Pai cred ca numai scris si ca va fi din materia din clasele 5-8, notiuni de gramatica elementara, vocabular cuvinte de baza, de rezumat vreun text, de citit un text si raspuns la intrebari, chestii din astea.Bafta! :*
Testul de bilingv ajuta doar in cazul in care te inscri la o clasa mate-info bilingv franceza. Nu are legatura cu cele intensiv.
Eu m-am inscris la clasa mate-info intensiv engleza, si mi-a trebuit testul de bilingv, doar la engleza se procedeaza asa?
Buna NU, nu iti trebuie testul de bilingv ca sa intri la intensiv engleza. Pt intensiv engleza au prioritate cei care au dat deja examenul de bilingv( adica daca ai bilingvul dat si vrei la mate info int. eng ai intrat la sigur) iar daca raman locuri libere se da un examen oral si scris pentru cei care n-au bilingv. Daca nu-l iei esti dus la profil simplu din cate stiu eu iar daca il iei bravo tie
Nu prea cred ca e asa cum zici tu...secretara m-a intrebat,unde am intrat? Eu i-am spus ca la mate-info,si ma intreaba la ce clasa vreau sa ma duc? Eu i-am spus ca la mate-info simplu, face cica: Pai tu n-ai luat testul la engleza(la bilingv se referea), si eu ii zic ca ba da, face: Pai atunci de ce nu te duci la intensiv engleza? Pentru ca restul colegilor nu s-au dus la intensiv engleza pentru ca n-au luat testul, dar tu daca l-ai luat..Si asa m-am inscris la intensiv engleza.Deci banuiesc ca daca restul colegilor nu s-au putut inscrie la intensiv engleza pentru ca nu au luat testul.Tu nu crezi asta?
Curiosul999 întreabă: