Acorda mai multa atentie la ore,eu am trecut la o clasa mai grea decat precedenta si nu faceam matematica deloc din cauza profesorului si nici nu mi-a dat interesul, dar astazi cand au facut o recapitulare nu intelegeam nimic porima data din ce scrisese pe tabla nu mai vazusem asa ceva, la al 2-lea exemplu m-am concentrat mai bine si cat de cat am mai inteles ceva, si tot asa am acordat atentie si la al 3 lea le-am priceput chiar daca nu mai facusem asa ceva, tot ce trebuiue sa faci este sa fi atenta in clasa ca sa intelegi bine si roag'o pe profesoara sa te scoata la tabla unde nu stii, i spui ca nu ai priceput si cu siguranta te va ajuta succes!
Nu inteleg, cum adica "sa faci radicalii din cap"? Poti sa imi explici mai clar?
P.S.: Trebuia sa repeti radicalii in loc sa iti faci poze de genul celeia de la avatar.
Si eu sunt tot a 8-a.
Dupa parerea mea nu e usor deloc x_x. Dar, daca la inceput te chinui mai mult la sfarsit va fi floare la ureche .
Eu, avand in vedere ca sunt in clasa intensiva d engleza fac mult mai multe ore decat oricine
si de asta la mine e putin mai greu dar in rest, e Ok :*
Treaba cu ralicali nici eu n-o stiu daca ai vreun raspuns ajutator anuntama plis te rog mult mersi
Asta am inteles eu ca nu sti cum se face. sper ca te-am ajutat cu ceva!
√456 =√(2×2×2×3×19)= √(2x2×2×3×19)=2√(2×3×19)=2√114 456:2=288 288:2=114 114:2=57 57:3=19 19:19=0
Si eu sunt tot clasa a 8a...radicalii sunt foarte, foarte simplii.de ex radical din 81=9 pentru ca 9x9=81.sh daca ai numere mari ii descompui, nu stiu cum sa iti explic aici
Adica sa ai fac din gand, nu ai intalnit asa ceva? probabil ca esti a 5a sau mai jos daca nu sti despre ce vorbesc
alexcatalin13 întreabă: