| Lumy_6708 a întrebat:

Am intrat in clasa a9a mate-info( simplu) si vreau sa stiu ce materii fac si ce ar mai trebui sa recapitullez exact...mersi anticipat. dau funda:*

5 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

De ce domnu SEby, de ce sperii fata? profilul mate info este cel mai bun si o sa fie mandra de ea la terminarea liceului. ce ar fi trebuit sa faca? sa se duca la filo? cu toti prostii? la informatica o sa faci programare si ce ai facut pana acum la informatica, adica in generala, o sa fie materia de tic in clasa a 10a.la info nu ai ce sa repeti pentru ca o sa o iei de la 0.la mate te poti uita pe ecuatii, inecuatii, sisteme si la geometrie, sa ai habar ce inseamna sinus, cosinus, tangenta si cotangenta.in rest, o sa fie totul nou.succes si nu te lasa influentata de oricinewinking

| bebitzu a răspuns:

Materiile o sa fie urmatoarele : romana, mate, fizica, chimie, informatica, TIC, biologie, geografie, desen, muizica (o data la 2 saptamani) sport, logica, cam astea ar fi(sper ca nu am uitat ceva) Acum, ce ar trebui sa recapitulezi, pai in mare mai nimic pentru ca profesorii vor sa va cunoasca acum, sa stie ce puteti fiecare din voi. O sa iti zic de exemplu la mate ar fi bine daca vrei sa te pregatesti intr-un fel cu : functii, ecuatii (gradul 1, 2), inecuatii, sisteme de ecuatii (cam astea am facut eu in clas a 9a, a si am intrat in trigonometriex_x

| NoName_6963 a răspuns:

Mai multe ore...laughing

| Seby91 a răspuns:

Multa Mate si info vreo 2-4 ore depinde ce alegeti la opthappy De recapitulat la aceste 2 materii nu prea ai ce!
happy Bafta laughing EU abia am terminat iti zic de pe acum ca ai facut o alegere proasta cu toate ca o sa ai un atestat in inf dupa terminarea liceului nu prea ii vad rostu happy Spor la tocitlaughing si peste 4 ani la copiat'' la bacalaureat MT1laughing vai de capu tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Matematica, informatica, fizica, chimie - cam tot ce se bazeaza pe matematica.
www.rockoteca.info