anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am intrat la profilul "stiintele naturii" si as vrea sa aflu de la voi mai multe despre el: materii, atmosfera sau chiar anecdote din propria voastra experienta... orice imi puteti spune.la ce sa ma astept... Multumesc!

4 răspunsuri:
| KryssuxD_9221 a răspuns:

Am dat o cautare pe google si am gasit asta "2 ore de biologie, 3 ore de chimie (dintre care una optional care se face la laborator), 3 ore de fizica" sper sa te ajutewinking

| Carmen_4357 a răspuns:

Salut! Si eu sunt la stiinte ale naturii si iti pot spune ca e foarte ok happy(cel putin in liceul meu)... dai teze din mate, romana si din biologie, chimie, fizica (2 dintre ele la alegere) si din cate stiu cele 2 materii care ti le alegi, esti obligata sa dai tot alea si in semestrul 2 happy. In rest ce sa zic la chimie e cam nasol in clasa a 9a happy La fizica faci in primul semestru optica, iar in al 2 lea mecanica, iar la biologie genetica si probleme de genetica (nu sunt chiar dragute dar trec ele big grin)...In rest cam atat! Succes si sper sa iti placa :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este super, mie imi place, sunt ultimul an la acest profil si e bine, chestia este ca se dau teze la mate, romana obligatoriu si din chimie, biologie, fizica 2 la alegere. iar bac la mate, rom si la ce mai hotarasc cei din invatamant. sper ca ti-am dat o informati utila papa

| chitaramea a răspuns:

Pai din experienta sunt a 9 profil stiinte naturi si e cool in liceu si avem acleasi materi ca in generala plus logica