| Funditzza112 a întrebat:

Am la Biologie un referat " Organele de simţ şi integrarea organismului în mediu" sunt clasa a VII-a si nu am gasit nicaieri pe net! Ma poate ajuta cineva?! fundita.

7 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

Nu rebuie sa gasesti, gandeste sg. LA ce lectie sunteti?
enumera organele de simt : de pilda urechea pentru auz; te ajuta in comunicare, poti auzi un telef, vocile din jur, un claxon o alarma, la nevazatori se accentueaza auzul ii ajuta ff mult. dezvolta tu restul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi tu monii? astepti sa-ti dea google totul de-a gata. dar pe tine ai timp sa te observi? care sunt cele sase simturi ale tale? care te ajuta sa te adaptezi mediului? tactil, auz, vaz, miros, gust si instinctul.care instinct se zice ca-l au doar animalele.cand nu mai gandim, il avem si noi. oamenii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super naspa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O data profa le da copiilor sa faca o compunepe
a doua zi-ioane cate pg are compunerea ta?
ion-5 pg
bravo
gheorghe cate pg are compunerea ta
gheorghe-20
bravo
bula cate pg are compunerea ta
bula-50
bravo
zi-mi inceputul
bula-un caleret pleaca spre ierusalim
zi-mi sfarsitul
bula-a dat de ierusalim
zi-mi mijlocul
bula- tagadam tagadam tagadam
l. o. l laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scie,,organe de simt si integrarea organismului in mediu,, biologie

| vladkiid a răspuns:

Aia este foarte simplu organele de simt fiind : limba, pielea, nasul, urechea, ochii si limba. vb ceva desore ele. iar intregrarea organismului in mediu. e simplu vb. despre temperatura pielii. moderata intre de preferinta 21-34 grade. si despre respiratia in natura. :d
Sper ca ti-am fost de folos!
si eu sunt tot pe a 7a. happy

| Funditzza112 explică:

Pai am facut organele de simt, ochiul, urechea, nasul, limba, pielea si acum incepem aparatul locomotor.