| Tudor1977 a întrebat:

Am luat 9 la purtare la scoala pentru ca le am filmat in incinta scolii pe fostele mele iubite si le am pus pe yt spunând fostele mele iubite facandu se de @@$_#$ si m a chemat la scoala cu mama le a dat proces verbal ca la ultimul ucigaș si nu le am facut eu de #@#$# ci ele se fac ca ptoastele singure. Cum o sa mi afecteze viitorul?

Răspuns Câştigător
| GoldandSilver a răspuns:

In ce clasa esti? Daca esti la liceu, va fi oarecum daunator mai ales daca vrei, sa zicem de exemplu la Politie, Drept, Sociologie, SRI. Dar nu-ti face griji, media 9, 50 intr-o clasa nu e cine stie ce, invata din greseli, sa nu le mai repeti si nu se va mai intampla nimic rau! Lasa in pace fetele si orienteaza-te pentru fete mai de treaba, mai destepte si mai bune, lasa-le pe fostele tale in pace, unele se vor intoarce inapoi, dar sa nu le ierti, nimeni nu merita locul 2 cand vine vorba de lucruri de genul acesta. Funda?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu poti posta poze/video pe Fb cu alte persoane fara acordul lor.Prea putin 9 la purtare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic ca 1 punct scazut e prea putin, meritai mai mult, poate invatai si tu ceva din treaba asta.

O sa te afecteze, daca esti la liceu si vrei mai departe o cariera militara sau ceva de genu, in rest... nimic

| BloodyDagger a răspuns:

Parerea mea e ca oricat de "proaste" ar fi sau oricat de mult ti-au gresit ele tie, nu e normal sa faci ce ai facut. Iti meriti pedeapsa. Posibil o sa te afecteze pe viitor. Depinde ce vrei sa devii. Dar pana la urma toti facem greseli. E necesar sa si invatam din ele.

| AndRobert a răspuns:

Ideea este ca cine te-a pus pe tine sa le filmezi si sa pui video pe Youtube?
Asta a fost urat din partea ta.
Nu se intampla nimic, dar la anul ai grija ce faci s-ar putea sa o incasezi mai rau!

| Tudor1977 explică:

Sunt serios, darrio2007, MonsterLow, BloodyDagger învățați de la GoldandSilver ca...prea veninoși sunteti. Știți... Prea multă spurcăciune nu e bine așa ca cioculeț micuț ca nu stiti câte mi au făcut mie și au complotat ca proastele și am ajuns eu să mi cer scuze la două idioate.

| Tudor1977 explică:

Scuze mai puțin MonsterLow.