Categoric trebuie sa ii spui tu, se va supara dar spune-i ca vei invata mai mult, ca vei fi mai constincioasa.
Anul trecut am luat si eu un 4 la fizica la un test, i-am spus mamei, i-am promis ca voi invata si nu mi-a facut nimic. In acelasi an am luat 2 de 10, iar acum in clasa a-Vlll-a am 4 de 10.
Acelasi lucru fa-l si tu.
Dar cum a luat toata clasa 3?
Mersi mult!
Pai ne'a scot la tabla pe toti, adica 4 odata, 4 odata si trebuia sa scriem matematic Teorema Bisectoarei, Teorema lui Thales etc. si de obicei doamna ne asculta la definitii nu la formule si nu a stiut nimeni... catalogul e plin de 3
Eu i-as spune direct, zicandu-i ca a fost foarte greu si aproape toata clasa a luat 3, promitandu-i ca imi voi "repara "3-ul cu o nota mult mai mare
Unii credeti ca viata e roz. Daca tu te impancietezi intr-o situatie ca asta, ce vei face in situatiile cu adevarat dificile pe care ni le pregateste viata?
Ii spui ca ai luat, nu se va mai repeta, sa aiba incredere in tine si gata. N-o sa-ti mai dea de mancare sau ce?
Trebuie sa tii capul sus in orice situatie.
Simplu! i ti iai inima in dinti te prezinti in fata mamei tale spui adevarul cu promisiunea ca vei incerca sa il indrepti si atit. adevarul iese oricum la iveala!
Sjhxjcks întreabă: