Da, cum ai zis mai jos este.
La facultatea respectiva probabil ai fost doar primul semestru la buget, nu si al 2-lea(e cam imposibil sa intri la buget fara niciun examen promovat, ai avut de platit ceva pentru sem2?). Deci ar trebui sa mai ai 5 semestre la buget.
Aha..Mersi m-am mai linistit.Da as putea spune ca a fost doar un semestru.(octombrie-decembrie). Va fi vreo problema oare ca actele le-am retras atat de tarziu si sa se considere 1 an la buget?
Stiu ca am predat legitimatia de student chiar in ianuarie. A trebuit sa aman actele pentru ca-mi cereau sa returnez bursa de merit si nu aveam bani.
Mersi.
Deci nu cred ca aveai cum sa intri la buget si semestrul 2 daca n-ai promovat niciun examen, iar daca n-ai avut de platit si taxa pentru semestrul 2, probabil ca te-au retras dupa primul semestru. Banuiesc ca ai facut cererea de intrerupere atunci cand ai predat legitimatia, adica in ianuarie.
Sună la secretariatul facultății. E singurul mijloc de a afla răspunsul. Renunță la trimiterea email-urilor, posibil să nu fie citite!