Buna. daca le-ai invatat toate lectiile anul trecut si le stiai bine acum ar trebui doar sa le citesti si ti le-ai aminti. succes la test si sa iei nota mare :*
Asa spune si mama sa nu te lasi in ultimu moment dar s-a intamplat si regret, dar data vitoare o sa invat diin timp ca sa-mie usor si va multumesc pentru raspunsuri la toti:d!
Citeste lectia, apoi pune pe foaie A4 ideile principale din ea sau fa-ti o schema. E muult mai usor asa decat romanele alea plictisitoare pe care vi le dicteaza la scoala
Salut e nasol ca te-ai lasat pe ultima zi daca invatai si ieri era mai bine. dar si asa incearca sa citesti cu voce tare si sa incerci sa fi atenta la ceea ce zici. metoda de invatat rapid nu stiu daca exista depinde de la om la om. incearca sa citesti o lectie inchizi caietul si iti scrii repede pe o foaie tot ce ai retinut. e destul de greu.sa inveti atat de mult dar se poate. data viitoare totusi invata din timp mult succes!
In asa caz pot sa-ti dau un singur sfat: altadata sa nu lesi totul in ultimul timp
Exista un proverb : nu inveti pentru nota, ci pentru tine. Incearca sa retii cele mai importante lectii din cele 4 caiete. Adica, eu cred ca o sa ai timp sa te uiti asa peste toate. Apoi retine cateva lectii din fiecare caiet.Cam asta este tot., nu exista o metoda mai usoara.Sau daca este, se numeste "copiat" ...Nu ti-l recomand. Bafta!