1.In viata trebuie sa faci ce iti place, iar parintii tai trebuie sa accepte asta! Daca mama mea ar face asa ceva, eu mas impune! 2. Mai ai un semestru media conteaza 25% deci ii ok daca te stii bine la mate si la romana cum te stiai si inainte atuncea ii foarte bine! Tu cresti si incepi sa iti faci diferite gusturi si stari si eu am fost asa, numa mult mai devreme, ori ai descoperit tu ceva, ai iesit mai mult pe afara stai mai mult pe calculator ceva ce schimbi brusc te schimba si pe tine, nu iti fa griji daca stii mate si romana si incearca sa vorbesti cu parintii tai ca daca ei fac ce vor ei cu tine ai riscuri infioratoare pentru viitorul tau! Mai multe detalli daca vrei contacteaza-ma
Nu ai motive sa fii supărat din cauza notelor, în plus mai ai un semestru sa le îndrepți. Explica-le părinților tai ca nu te poți pricepe la toate și vrei sa te axezi pe materiile la care te descurci și ca dacă te-ai duce la mate-info nu o sa faci nici ce îți place, dar nici nu vei învata ceva, deci ai avea numai de pierdut.
Daca la materiile importante(romana si mate)ai 10 nu te mai ingrijora.Din astea vei da examen, insa ar fi bine sa inveti si la celelalte materii, altfel te va trage in jos media.Nu uita sa iti urmezi visele, insa trebuie sa fii de asemenea cel mai bun pentru a ajunge departe.:-)
Il poti ruga pe tatal tau sa nu mai traiasca prin tine.Si intelege el ca e mare.