Pai...iti poti pune astfel:
-data ta de nastere de la coada la cap(invers)
-numele tau invers
-urmatoarea parola o sa ti se para banala dar eu am avut-o aprox. 5 ani la adresa mea:pur si simplu "parola" sau "pasword"
-un cuvant care nu l-a auzit majoritatea lumii iesind din gurita ta. Unul pe care numai tu il stii.(o dorinta scurta, un cuvant cheie, etc...)
-numele tau amestecat(ex:daca te cheama Bianca poti pune: Anibac)
Cam atat imi trece prin cap acum.nu stiu daca o sa-ti placa dar mie mi se par destul de greute.
Fundooiiii'?
De ce nu incerci sternocleidomastoidian... tine de biologie, de muschi sau poti scrie un cuvant invers de exp : paracetamol -> lomatecarap. De asemenea, cand eram mica stiam un limbaj, puneam bi la fiecare silaba a cuvantului, de exp paracetamol-> bipabirabicebitabimol cam complicat sau daca nu poti apela la semne, cifre in locul unor litere.
Tfiwsrolyat
Sau sa presupunem ca te cheama Popescu Maria...ai putea pune parola: airamucsepop
Iti recomand eu o parola grea.
foloseste una generata de ei care va fi una lunga si destul de complicata...
scrie-o pe o foaie si tine-o langa tine pana o inveti pederost
asa am facut si eu si uite ca de 2 ani nu a mai trebuit sa o schimb.
daca ti se intampla ceva cu contul dupa accea incearca sa pastrezi formatul doar modifica-i cifrele sau literele cu ceva care sa tii minte.inverseaza-le sau pune ceva pe langa ce a fost ca sa tii minte usor.
Pune-ti numele unei carti care ti-a placut(eu asa am avut)
sau o melodie/orice
dar nu legat de nume/data de nestere&stuff...
Poti folosi propozitii grele si lungi.
sau poti pune cuv inventate...
si multe alte chesti.
pa!
Ionatan3.verzy1428
uk3nykulvr@kyuluy
c00de4401
t3rmynat0r2075
lItTleKisSsSs1258
Supercalifragilisticexpiaridouchas pare ciudat. dar chiar este un cuv fara misto:* Funda?:*:*
Poti pune ceva care sa contina diactritice si semne de punctuatie cum ar fi Parola! ParolaMea! LovE!
Nata$a! Bo$$! Destiny**! fundita
Eu ti-as recomanda numele tau + data de nastere+codul de nastere+animalul preferat+ceva ce te amuza+ceva cheie+ceva foarte uimitor+ceva ce itii place sa mananci
anonim_4396 întreabă: