Eu am ales Istoria, pentru ca in cunosc pe profesor de mai mult timp si in plus nu e chiar asa mult de invatat daca iti inveti toate lectiile la timpul lor
Geografia deoarece e mai logica fiind ceva de prezent, si-s notiuni mai usoare, acum depinde si ce prof/profa ai la ambele materii.
Buna si eu sunt tot in clasa a 8-a nu stiu eu am ales la geografie, deoarece ne-a recomandat profu de istorie deoarece la istorie e mai mult de invatat!
Mai bine Istorie chiar daca ti se pare mai greu pentru ca la istorie iti da cu harta muta si din astea o sa fie mai dificil.
Si eu sunt in clasa a 8 a si am ales sa dau la istorie deoarece ns cum sa zic, am fost infuentata de toata clasa (ei dau la istorie) si nah dau si eu la istorie.Dar la istorie e si mai usor deoarece teza o dam doar intr-o ora (si de indata ce o dam intr-o ora sigur ne da usor) si la geografie ne dadea in doua ore.Dar eu te sfatuesc sa dai la geografie chiar daca sunt atatia munti ( sa stii ca nu-ss grei muntii-oricum poate ti se pare ca e greu daca nu ai invatat; eu i-am invatat si ii stiu bine; deci SUCCES
Alege geografia! Eate muuuuult mai usoara! Nu treebuie sa tii minte o multime de ani si de astea la scoala la mine tot in cl.8 elevii unii au ales istorie si au avut extrem de mici note!
Eu dau la istorie! Alege materia la care te descurci mai bine, care iti place si pe care o intelegi mai bine! ATENTIE! Daca in primul semestru ai ales sa dai la istorie, si in al doi-lea semestru tot la istorie trebuie sa dai.Eu dau la istorie pentru ca imi place si pentru ca eu cred ca e mai usoara. Si eu tot in a 8-a sunt
Si eu sunt clasa a 8-a, am avut aceeasi problema, dar am ales geografie deoarece o inteleg mai usor. Sincer nu am invatat nicio lectie, dar am fost atent in clasa. Nu e foarte greu limitele Romaniei sunt simple, C rpatii Meridionali, Occidentali si Orientali s-au format in oregeneza alpina. Sfinx-ul si babele sunt in Muntii Bucegi... La istorie ma descurc cat de cat dar cere anii...
Eu as alege goegrafie, deoarece mi se pare foarte usoara si retin foarte usor datele. Dar, de exemplu, sora mea nu intelege deloc geografia si a ales istoria, care o pasioneaza si o intelege. Depinde ce intelegi si ce retii mai usor.
Alege-o pe aia care iti place mai mult...sau care ti se pare mai usoara...mie unul geografia imi place mai mult, acu depinde de fiecare
Eu as da la geografie deoarece este geografia Romaniei si este mai usor
parerea mea
gandeste-te ce iti place si la ce inveti si iti place mai mult
♣ Ma®®yE [;x] întreabă:
Isvziwbdj întreabă: