| Gabryela2000 a întrebat:

Am nevoie de sfatul vostru. Inca nu pot sa ma hotarasc ce voi face pe viitor.Mi-ar placea sa devin o actrita, undeva in America, nicidecum in Romania.Din punctul meu de vedere aici, in tara, aceasta meserie nu se plateste foarte bine, spre deosebire de America sau alte parti.Imi plac mult fimele de groaza dar as vrea sa joc in cele de actiune.Pe de alta parte mi-ar placea mult sa lucrez in politie sau sa fiu un fel de agent, la criminalistica...nu stiu exact cum se numeste.As vrea sa stiu cu cat se plateste fiecare meserie, si ce facultate as putea urma pentru fiecare.Am inteles ca nu prea conteaza liceul dar va rog sa-mi recomandati unul si ce profil ar fi mai potrivit, la ce dau teza si bac.Scuze, sunt cam multe chestii de enumerat dar chiar am nevoie.Multumesc mult! Funda. Va rog sa nu va suparati daca nu primiti funda, voi lua in calcul cel mai detaliat si de ajutor raspuns.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar mie mi-ar placea sa devin supererou in Caraibe...

| Gabryela2000 explică (pentru anonim_4396):

Ma bucur pentru tine.Eu am pus respectiva intrebare cerandu-va ajutorul. Daca nu ma poti ajuta cu nimic ai face bine sa-ti vezi de intrebarile tale. Apreciez!

| Lolităăăă a răspuns:

Poi, du-te la actorie. O sa ajungi cineva in acle joob. Dc nu te duci in Bucuresti. sau daca esti acolo. du-te undeva unde sunt cursuri bune. Sau fa-te artista la desen. Mie imi place mult.

| Snowfall a răspuns:

Sa te faci actrita in America nu este foarte realist si nu ar trebui sa te bazezi pe asta, iar majoritatea marilor actori de la Hollywood nu au facultatea de actorie, deci nu e obligatoriu sa o faci. In plus, am citit undeva ca LA este plin de absolventi la actorie veniti acolo din toata lumea sa devina vedete si lucreaza ca barmani si ospatari. Daca vei face facultatea aici probabil vei lucra ca actrita la un teatru sau ceva de genul asta. Eu te-as sfatui sa te duci la Academia de Politie (daca asta vrei) si in timpul liber sa te ocupi de actorie (sa faci anumite cursuri, sa te duci la preselectii etc.). Si daca reusesti sa ajungi actrita, bravo tie, daca nu macar ai o meserie asigurata.

| unpustiobisnuit a răspuns:

Ti-as recomanda sa te duci la stiinte sociale daca vrei sa faci criminalistica. Din cate stiu bac dai la romana, limba straina si psihologie sau economie. De platit esti platit destul de bine dar trebuie sa ai cu adevarat vocatie pentru asa ceva