In reglulament este interzis sa pui intrebare de genu dar daca erai inteligent faceai si u 2-3 randuri inainte sa vn profesoru sau profesoara in clasa ) sa nu zica ca stai degeaba
Pai scrie si tu ca fara carte omu nu poate ajunge nimic in viata... daca citesti ai un vocabular mai bogat etc.
Buna! Poti incepe cu un motto:" Cartile sunt cei mai tacuti si constanti prieteni; sunt cei mai accesibili si intelepti consilieri si cei mai rabdatori profesori." Charles William Eliot
Cartea reprezinta o poarta deschisa spre cunoastere, posibilitatea de a construii alte lumi fictionale. Randurile zugravite de autor au menirea de a impresiona cititorul, dar si de a-l informa. Lumea cartii nu exista in absenta lecturii...
Funda? :d [ apropo. sunt ideile mele, nu le-am luat de nicaieri] P.s.: Sper ca te.am ajutat :d
Ti-e atat de lene sa compui 2-3 propozitii despre importanta cartilor? La bac daca o sa ai un astfel de exercitiu ce faci? Scoti laptopul si intrebi pe TPU! Nu -ti mai invata creierul sa fie lenes! Pune-l la treaba, ca de asta il ai!
Spune ce crezi tu, cartea poate fi un mod de a te destinde si a accesa diferite informatii; cu informatiile dintr-o carte poti sa-ti schimbi ideile in legatura cu ceva; iti dezvolta vocabularul si modul in care te exprmi; poti spune ca nu are nici o importanta, informatiile pe care le-ai putea gasi intr-o carte le poti gasi si in alt mod, ori ca sunt oameni care fac ce ii pasioneaza (tamplar - a invatat de la bunicu', pictor, cantaret - har inascut) iar cartea nu are un loc in viata lor, nici o importanta