| PaulW a întrebat:

am nevoie urgent de niste poezii de dragoste!(pentru iubita mea)
Dar sa nu fie de pe net (mersihappy )

Răspuns Câştigător
| Vickyy a răspuns:

Ok...iti spun eu una. e facuta de mine...

din inima oceanului era un zeu...acel e zeu era fermecator.intr-o seara a auzit un glas duios si curios s-a indreptat spre el...acolo,ea il asptepta, romante ii dedica, si cand l-a vazut, intr-o tacere au zacut, acel zeu i-a daruit fetei tot ce si-a dorit. o iubire adevarata numai de ea visata

pe malul marii sa ne intalnim, cuvinte de dragoste sa ne soptim, adierea vantului sa ne racoreasca, iar valurile marii sa ne limpezeasca. iubirea sintre noi nu o vom lasa sa moara, ci in veci vom avea o iubire adevarata

4 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Dar de unde sa fie? Sa le scriu eu pentru tine? Sari cu banul.

| Sapphire a răspuns:

Asta e dovada ca nu iti dai interesul sa o impresionezi atat de mult de fapt. De ce nu ii scrii tu ceva? Ii scrii ce simti tu, nu ce simt altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cati ani ai? pai incerca dragostea rasare la fel ca un ghiocel d eprimavara si ca iubirea mea pentru tine, cu tine as vrea sa ma trezesc in fiecare dimineata...sa-ti vad chiupul tau frumos ca un soare puternic stralucind, iar ochii tai sa-i am sa ma scufund in adancimea si culoarea lor bucurandu-ma de viata. sper sa te ajute.sa-mi spui daca-ti place.noroc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica sa o minti ca-s ale tale, nu? laughing