O intrebare.De ce te-ai mutat de la primul profil? Daca te-ai intoarce gandeste-te ce ar crede colegii depre tine, dar de ramas nu poti ramane.IN mod normal nimeni nu are voie sa te opreasca sa te muti inapoi.
Pe viitor documenteaza-te si gandeste-te bine la ceea ce faci, atrage consecinte.Si eu m-am mutat la inceputul anului(is a10-a)dar mi-a mers ...bafta multa, incearca sa vorbesti cu fostul(a)diriginta.
La fostul profil diriga ne tinea mai mult predica decat sa ne predea dar nici nu mai conteaza acum.Ma simt foarte rau aici...din pacate am inteles ca te poti transfera doar la vacanta (Am vorbit deja, asta mi s-a spus)si nu am inteles ce a vrut sa spuna consilierul cu "icearca sa te acomodezi. daca nu, vedem ce facem".
Probabil ca vrea sa-i bagi o anumita suma in buzunar.Esti in clasa a 9-a? Profilul la care vrei sa te intorci e in alt liceu? sau acelasi? Daca e altul e mai greu, trebuie sa iei foaia matricola sa iti nu stiu ce stampile si figuri.Incearca sa vorbesti cu parintii tai sa vorbeasca cu directorul, personal, daca ma intelegi.E destul de nasol ca daca te vei intoarce iar iti va fi greu deoarece vei fi in urma cu materia, cauta sa te muti la un profil gen turism pentru ca daca fostul profil e matematica sau stiinte sociale sau bio-chimie e mai greu sa recuperezi.
Sunt la fel că tine
Să îți spun câteva întâmplări de coșmar din toamnă până acum...
Glume Proaste
Ras in ore, și priviri ciudate către mine
Postări cu chipul meu pe tiktok fara acordul meu
Dictaturi
Bâzâieli
Jigniri
Și întrebări ciudate
Încearcă să te muți cant mai repede
Rezista
Sunt la fel că tine?❤️