| nexT_2456 a întrebat:

Am o intrebare.Am picat anul asta bacu la matematica, la amandoua sesiunile am luat 1, si am facut si o luna meditatii, dar eu sunt foarte slab la mate, nu am facut nici variante doar asa exercitii ce imi dadea profu din capu lui, s-au dintr-o carte de m1, desi eu am facut m2.Dar cauta mai usoare. Vreau sa va intreb daca mai rost sa fac meditatii, daca as putea lua 5, ca doar ( 5 imi trebuie. Este asa de greu la matematica sa iei 5 sa fac de 40 de puncte, imi pare foarte rau ca nu am facut meditatii pana acum, stiu ca nu mai pot sa intorc timpul inapoi.Dar vreau sa stiu daca as putea lua 5?!

Răspuns Câştigător
| BassHunter13 a răspuns:

Daca inveti si ai vointa poti sa iei si 6 totul depinde de tine!

| Cosmin86 a răspuns (pentru BassHunter13):

Si ce faci cu amarat de 6?

daca inveti si ai vointa iei peste 9, copil idiot, nu 6

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, dacă începi de acum meditaţiile şi dacă te STRĂDUIEŞTI mai mult, ai şanse să iei BAC-ul şi la Mate!

Toate cele bune şi SUCCES.

| vangaelis a răspuns:

La romana ai luat bacalaureatul?

| nexT_2456 explică (pentru vangaelis):

Da, si la romana si la geografie...doar la mate am picat.

| Andr3y007 a răspuns:

Totul depinde doar de tine trebuie sa te apuci serios de invatat

Răspuns utilizator avertizat
| DNMPKSGNPM a răspuns:

Acum ar trebui sa stii mai bine cum arata si ce ar trebui sa inveti... chiar daca sunt multe variante, ar trebui sa fie mai usor. Problema la matematica este ca se complica, la inceput orice este usor dar cand apar si alte lectii(cum are fi radicalii in ecuatii, in cazul meu) totul se complica.

Asa cum au spus si ceilalti utilizatori, trebuie sa inveti foarte mult(ai destul timp, dar sa nu cumva sa nu inveti pe acel motiv, timpul trece foare repede si o sa fie prea tarziu pe urma), ia si Lecitina(buna pentru memorie), mananca mai multa ciocolata, si concentreaza-te cand inveti, nu asculta muzica, sa nu fie zgomot sau ceva care sa te distreze.

Despre meditatii nu stiu daca mai are rost, probabil ca nu, dai bani degeaba pentru ca poti invata si singur, si s-ar putea ca sa fie chiar meditatiile de vina... daca nu iti place meditatorul si/sau locul... incearca sa faci exercitii dupa ce inveti o lectie, fa-ti un model cu toate tipurile de exercitii de la acea lectie si pe urma schimba valorile, si incearca sa le rezolvi.

Nici eu nu ma pricep foarte bine, sunt in a 11-a, dar totusi am luat si 6 si 7. Daca ai probleme cu vreo lectie de a 9-a, a 10-a sau a 11-a da-mi un mesaj si poate te pot ajuta. Succes!