Din Afaceri Internationale poti merge in multe directii diferite. E o optiune buna, si ma gandesc sa ma apuc si eu de facultatea asta, la distanta, ca m-am plictisit sa tot lucrez in acelasi domeniu.
Marketing e aproape inutila, toti absolventii de aceasta facultate pe care ii cunosc traiesc de pe o zi pe alta. Ori sunt angajati la call center, ori se ocupa de publicitate pentru diverse firme, pe salarii patetice.
Management e mai mult decat inutil, e un minus in cariera. Intotdeauna, cand o companie va avea nevoie de manager, va alege ori pe cineva care are deja vechime in compania respectiva si stie mersul lucrurilor, ori pe cineva care a avut deja functie de management, chiar si intr-un magazin de haine sau intr-un supermarket, niciodata nu le va pasa de studiile in domeniu. Stiu ca LisaJulie a spus ca e o optiune buna, dar nu a terminat inca studiile si nu cred ca-si da seama cat de putin o vor ajuta sa-ti gaseasca un loc de munca.
Daca ai o specializare intr-un alt domeniu si ai si studii de management, ala poate fi un plus. Dar pe cont propriu, facultatea de management te ajuta mai putin decat te-ar ajuta 3 ani de munca de aproape orice fel.
Eu sunt la Management și fac de la distanta! Este minunat și chiar inveti foarte multe lucruri, dar trebuie sa îți placa și ai o oarecare idee despre gestionarea afacerilor