| Ciprianccdlcjmrx a întrebat:

Am o intrebare, cum as putea sa invat pentru bac, adica la scoala nu prea prind, mai ales la ora de matematica chineza totala, dar romana o prind extrem de repede, ce sa fac? Pentru ca eu o sa dau bacul din romana, matematica si biologie. sa iau meditatii?

5 răspunsuri:
| moko a răspuns:

La mate, eu am luat meditatii pentru ca ma pregateam pentru admitere, insa au fost foarte bune si pentru bac. Trebuie sa o intelegi si sa lucrezi pe langa ce iti da proful de meditatii/proful de la clasa. La bio am invatat facand variante cu o colega si citind o sinteza a materiei (n-a fost greu, probabil pentru ca am dat din clasa a 9-a si a 10-a), cat despre romana, am fost slab rau pentru ca am invatat comentariile in ultima saptamana. Mult spor si nu te speria foarte tare, ca nu e greu, trebuie doar sa fii atent.

| ALGator a răspuns:

Ia meditatie la matematica si încearcă sa înțelegi materia cu capul tau, nu doar mecanic pe dinafară. Nu e greu daca esti calm. Si îți și va place mai mult.
Succes!

| BeeBia a răspuns:

Te înțeleg perfect. Fără meditații nu scapi din păcate.

| suiramikkk a răspuns:

Meditatii CLAR, si eu am facut prostia de a ma baza pe mine anul trecut cand am dat examenul si m-am ars, practic in prima sesiune am luat doar la romana unde am avut noroc sa pic pe subiectul 3, la mate si bio a trebuit sa fac pregatire 2 luni de vara si le-am luat cu note mari, ai face bine sa incepi de acum big grin bafta

| Anonymouse32 a răspuns:

Invata pe ritm muzical adica ca niste versuri cu negativ