| tynatwine a întrebat:

Am o intrebare:
Daca ai absentat la peste 50% din ore de la o materie pe motive medicale si personale(absente motivate), ai dat teza si ai luat 10, dar nu ai note si profesoara in ultimele 5 ore refuza sa te asculte pentru a-ti pune 3 note in catalog, esti clasa 12 sfarsit de semestrul 2 si urmeaza bacul si totodata te lasa cu situatia neincheiata... intri in prima sesiune de bac sau nu? Cum se procedeaza?

Rog raspuns din partea persoanelor documentate!

6 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Profesoara aia ar merita data afara din invatamant! De ce e atat de rautacioasa incat nu vrea sa te asculte? Mai ales daca ai 10 in teza! Bafta sa reusesti cu ajutorul directorului sa o convingi pe profa aia rea!

| dannyfiba a răspuns:

Daca nu ai situatia incheiata la o materie pierzi prima sesiune de bac iti inchei situatia in vara si dai in a doua sesiune parerea mea este ca sa vb cu acel profesor bine inteles sa vina unu dintre parinti sau sa vb cu directoru scoli totusi suntem oamnei, incheierea situatiei neincheiate se face in vara cand se da si corijentele

| tynatwine explică:

M-am gandit sa vorbesc cu domnul director sigur m-ar ajuta. Imi iasa media si cu 3, 3, 2, dar refuza sa-mi dea note chiar daca sunt la scoala.

| tynatwine explică:

Anul trecut mi-a dat 7 in teza, m-am dus cu teza la ea si i-am aratat ca e de 10 nu de 7. A zis : Eu mai mult de atata nu-ti dau! Le atrage atentia celor care copiaza, dar le da 10, iar eu ca nu copiez iau 7. Cred ca i s-a pus pata pe mine caci anul trecut facea foarte multe greseli la predare si eu o corectam. La fel si azi : Mamiferele nu se deplaseaza cu ajutorul inotatoarelor. Am vrut sa-i spun ca si delfinul este mamifer, dar m-am abtinut sa nu fie mai rau. In momentul de fata ar fi jumatate de clasa cu medii neincheiate la diferite materii, ceea ce ar insemna ca nu intram in bac. Banuiesc ca se gandesc un pic si profesorii astia sau fac in asa fel incat noi sa credem ca mai avem o singura scapare : banii? Macar de as prinde-o pe profa ca asta doreste...bani. As termina-o!

| tynatwine explică:

Legal e si sa nu te agreseze verbal daca ai nelamuriri din lectia predata si ii pui intrebari complet normale, dar ea nu stie asta!
Nu mi s-a intamplat mie.

| burviz a răspuns:

Mei. legal asa e, trebuie sa fii prezenta la 3 sfarturi din cursurile ei. dar e jigodie. iti ratezi viitoru si facultatea din cauza unei nenorocite. sfat : vorbeste cu directorul. ia-o pe profa cu frumosu. numai sa nu te stie asa chiulangita de meserie. adica scutirile sa nu fie veridice gen azi dureri abdominale, maine luxatie, poimaine stomatolog si raspoimaine psihiatrie. laughing