Nu se anulează. Dar e bine sa fie făcut cu creion ca mi se pare ca se depuncteaza dacă e făcut cu pixul.
"Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza NUMAI creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen."
De unde ai luat această informație? Nu specifică și ceva legat de fizică (pentru mine intreb)?
Am văzut e a spus cineva acum 5 ani tot pe TPU, oricum e bine sa ai creion negru la tine, să nu ai surprize ca nu poți sa faci desene cu pixul.
Da, oricum o să am, mersi de răspuns. Ideea e că profa mie la meditații mi-a spus să le fac cu pixul (cică să nu se șteargă sau așa. La fizică mai sunt subpuncte unde fix desenul ți-l cere). Dar până la urmă important e ce zice comisia, o să aflu mâine.
Ar fi absurd ca la Mate si geografie sa nu ai voie cu pixul si la Fizica sa iti dea voie. Mult success la examen!
Mulțumesc! Da, si comisia ne-a zis tot cu creionul. Oricum nu ne-au cerut desene la niciun subpunct, eu le-am făcut orientativ.
Ce desen mai exact? La mate la bac nu prea se cer desene. Și nici în barem n-am văzut vreodată să se puncteze desen.
Eu nu cred că vei primi 0 puncte cum zice cineva de aici, ci pur și simplu ți se va puncta ce ai rezolvat tu, nu desenul. Totuși, cineva trebuia să vă anunțe că nu e voie cu pixul.
Nu se va considera semn, în schimb vei primi 0 puncte pentru exercițiul respectiv. Orice fel de desen se face doar cu creion negru.
Uite baremul la mate si cum se rezolvau sibiectele https://www.libertatea.ro/......20-3045724 sper sa ai bafta!
alexcatalin13 întreabă: