| Nappi a întrebat:

Am o intrebare destul de ciudata.
Momentan sunt la un liceu, la profilul de Stiinte Sociale (Nu am ajuns aici cu intentie, am avut note prea mici la examen si am ajuns la acest profil).

La acest profil, cel putin la liceul respectiv, profilul real este foarte slab predat. Matematica si informatica sunt foarte putin facute.

In ciuda faptului ca vreau sa ma transfer la profil de Mate-Info, este posibilitatea sa nu reusesc.
Intrebarea mea este: Daca as intra la o facultate de Informatica, fara nici o cunostinta in domeniul respectiv, ar fi imposibil?
Sau, cu multa dedicatie, as reusi sa invat ca oricine?
Scopul meu este programarea, si sunt constient ca la acea facultate se poate invata, de aceea vreau sa merg acolo. =)

Multumesc mult in avans.

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Am absolvit matematica / informatica la unibuc. Pe vremea mea te luau de la zero. Poate s-o ma fi schimbat.
Meseria asta este plina de indivizi cu tot felul de diplome care au invatat programare pe cont propriu si azi sunt bine-mersi. Cu dedicatie faci orice. Ai putea fi si de dparte cel mai bun, in functie de munca si talent.

| neutrino a răspuns:

De visat putem visa cu totii, dar daca tu nu ai reusit sa intri la un liceu bun, greu de crezut ca vei face fata, prin transfer, la un liceu bun de mate -info: iar despre facultate, putem vorbi atunci cand vei lua bacul cu brio.