| Deliaelenam2024 a întrebat:

Bună
Am o întrebare
Mi-am castrat câinele acum 2 zile(este masculin câinele) și de atunci 2 zile face treaba mică încontinuu și nu face treaba mare de atuncea
Și se auleste încontinuu și merge pe vine și se linge încontinuu acolo jos și este roșu
Este normal să facă asta?
Sper să vadă această întrebare un veterinar care știe

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu este normal, insemnand ca are dureri foarte mari si probabil ca este infectie masiva, daca se tot linge si este rosu.
du cainele inapoi la veterinar sa-l curete si sa-i faca ceva ca inebuneste sarcaul de durere si cine stie, posibil sa-l pierzi, fiindca nu este nromal asa.

| Deliaelenam2024 explică (pentru Violleta2022):

Nu trebuie să-l duc i-a trecut toate chestiile astea i-am dat pastile recomandate de veterinar și i-a trecut și azi a făcut treaba mare și nu mai este roșu

| KovacsB a răspuns:

Practic l-ai terminat din toate punctele de vedere.

| gigite a răspuns:

E talie mica? trebuie cu un prosopel umed cu apa calda, sters de cateva ori la fund, ( atentie NU pe rana de la operatie )....si vezi sa nu fie constipat... Sanatate si revenire catelului.

| Deliaelenam2024 explică (pentru gigite):

Ia trecut toate aceste simptome
îi dau pastile în continuare și s-a făcut mai bine

| Darky142 a răspuns:

Salut, este normal sa fie rosu daca a trecut 2 zile, dar eu nu cred ca din cauza asta nu ar face treaba mare plus ca la mascul nu este foarte complicat de castrat nu este o operatie grea, eu cred ca catelul tau este constipat si daca a mancat oase curand sigur problema este constipatia, treaba mica o face normal sau cu sange? de obicei incizia este suturata cu ata care se topeste dar daca este un caine de talie mica uni veterinari doar fac staza cu pensa pentru oprirea sangerari si lasa asa si in cateva zile se vindeca eu prefer sa fac 2 suturi plus ca ramane mai frumos estetic, incearca sa ajungi la cabinetul veterinar unde l-ai castrat pentru un control si medicul va pune un diagnostic dar nu are nici o treaba sterilizarea cu treaba mare.

| Deliaelenam2024 explică (pentru Darky142):

Astăzi a făcut treaba mare din fericire și văd ca nu se mai linge deloc acolo jos și nu mai e roșu